Goedkope Amerikaanse koelkast: Outlet Aanbiedingen

Wil je een Amerikaanse koelkast kopen zonder te veel te betalen? Dat kan! Er is namelijk altijd wel een Amerikaanse koelkast outlet of aanbieding te vinden. Ook met een goedkope Amerikaanse koelkast kun je een goed toestel in huis halen. 

In dit artikel helpen we je op weg. We geven aan waar de beste Amerikaanse koelkast aanbiedingen te vinden zijn. Daarnaast geven we je een top 5 van de beste goedkope soorten. En ontdek je hoe je zelf met succes een goedkope Amerikaanse koelkast kunt vinden. 

 1. Inventum SKV0177B
 2. Haier HSR3918ENPG
 3. Veripart VPSBSW177B
 4. ChiQ FSS559NEI42D
 5. ETNA AKV578RVS

Waar vind ik Amerikaanse koelkast outlet aanbiedingen?

Amerikaanse koelkast outlet aanbiedingen vind je het snelst door bij de juiste winkels te kijken. De beste Amerikaanse koelkast sale en aanbiedingen vind je bij de volgende winkels:


Goedkope Amerikaanse koelkast kopen? 5x beste aanbieding (sale)

Ben je op zoek naar een goedkope Amerikaanse koelkast? Wij zochten voor je uit welke Amerikaanse koelkast aanbiedingen de beste zijn. Want ook al ga je voor een goedkoop toestel, de kwaliteit moet goed zijn!

De volgende 5 Amerikaanse koelkasten zijn goedkoop én bieden de gewenste kwaliteit: 

1: Beste goedkope Amerikaanse koelkast – Inventum SKV0177B

Op de eerste plaats staat deze Inventum Amerikaanse koelkast. Deze Amerikaanse koelkast is goedkoop én van goede kwaliteit. Daarnaast is ook de zwarte kleur erg modern. 

Je kunt veel in de koelkast kwijt. De totale inhoud is namelijk 460 liter. Een pluspunt is daarnaast de no-frost functie, hierdoor hoef je de koelkast nooit te ontdooien.

Daarnaast heeft de Amerikaanse koelkast een deuralarm. Als de deur te lang open staat, word je gewaarschuwd. 

Een mooi detail is ook de LED verlichting aan de binnenzijde. De koelkast koelt snel en effectief. Dit is een Amerikaanse koelkast met energielabel E2: Mooie goedkope zilveren Amerikaanse koelkast – Haier HSR3918ENPG

Ook Haier is een goed merk als je zoekt naar een goede en goedkope Amerikaanse koelkast. De totale inhoud van de koelkast is 528 liter. Dat moet meer dan genoeg zijn om al jouw boodschappen in kwijt te kunnen. 

Handige functies zijn de no-frost, super freezing en super cooling. De koelkast beschikt over meerdere lades en plateaus. Laat je de deur van de koelkast per ongeluk open staan? 

Dan gaat na een tijdje het deur alarm af. Wel zo handig. 

Daarnaast kun je vanaf buiten de temperatuur in de gaten houden en aanpassen. Daarvoor is er een speciaal touchscreen aanwezig. Het energielabel van deze Amerikaanse koelkast is E3: Goedkoopste Amerikaanse koelkast – Veripart VPSBSW177B

De aller goedkoopste Amerikaanse koelkast, is de Veripart VPSBSW177B. Dit is een mooie zwarte koelkast die is uitgerust met praktische eigenschappen. Een pluspunt is allereerst de goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft de koelkast op alle plekken even koel. 

Daarnaast is de waterdispenser met het waterreservoir een groot voordeel. Hierdoor kun je altijd over koud water beschikken. Dit is een functie die bij een goedkope Amerikaanse koelkast meestal niet voorkomt. 

De inhoud van de Amerikaanse koelkast is 529 liter en het energielabel is E. Verder maakt de Amerikaanse koelkast amper geluid. 4: Goedkope Amerikaanse koelkast met water dispenser – ChiQ FSS559NEI42D

Nog een erg voordelige Amerikaanse koelkast aanbieding, is die van ChiQ. Dit is een bijzonder grote Amerikaanse koelkast, met een inhoud van in totaal 559 liter. De koelkast heeft energielabel E

De binnenkant is voorzien van handige lades en plateaus, die kun je naar wens indelen. In de deur zit daarnaast een fijne waterdispenser met watertank. Daarmee beschik je altijd over koud water. 

Andere handige functies zijn het snelle koelen, de goede luchtcirculatie en de no frost. De Amerikaanse koelkast heeft bovendien een LECO systeem om nare geuren en bacteriën te verwijderen. 5: Goedkope RVS Amerikaanse koelkast – ETNA AKV578RVS

De ETNA AKV578RVS is ook zeker een aanrader. De Amerikaanse koelkast is goedkoop én van alle markten thuis. 

De inhoud van de Amerikaanse koelkast is 519 liter. De koelkast heeft daarnaast goed werkende luchtcirculatie en een ijsblokjesmachine. Door de no-frost functie hoef je de koelkast niet te ontdooien. 

Ook dit is een Amerikaanse koelkast met energielabel E. De koelkast is beschikbaar in een grijze en zwarte kleur. Aangezien dit een Amerikaanse koelkast zonder waterleiding is, kun je de koelkast altijd verplaatsen. Hoe vind je een goedkope Amerikaanse koelkast? 6 tips

Ga je zelf op zoek naar een Amerikaanse koelkast aanbieding of een goedkope variant? Dan kun je dat op meerdere manieren aanvliegen. Wij geven je 6 tips om de Amerikaanse koelkast goedkoop op de kop te tikken. 

1: Neem de tijd om het aanbod te vergelijken

Focus eerst op wat je precies in een Amerikaanse koelkast zoekt. Met andere woorden: welke eigenschappen moet de koelkast hebben?

Wil je bijvoorbeeld gaan voor een zuinige Amerikaanse koelkast of heb je voorkeur voor een bepaald formaat of kleur? Dat is belangrijk om te achterhalen.

Het is goed om te weten dat bepaalde functies een Amerikaanse koelkast duurder kunnen maken. Zo is een smart koelkast duurder dan een normale variant. En betaal je meer voor functies zoals een ijsdispenser. 

Daarnaast is een erg zuinige Amerikaanse koelkast duurder dan een koelkast die minder zuinig is. En is een kleine Amerikaanse koelkast voordeliger dan een extra groot model. Neem dus de tijd om te achterhalen wat je precies zoekt. 

Vervolgens is het voor de zoektocht aan te raden om bij veel verschillende winkels en merken te kijken.

Filter het volledige aanbod op de voor jou belangrijke eigenschappen. Zo krijg je een compacter overzicht en kun je gericht op zoek gaan naar de beste optie voor een lage prijs. 

2: Zoek een Amerikaanse koelkast outlet of aanbieding

Een andere tip is om de Amerikaanse koelkast sale in de gaten te houden. Bij merken kun je regelmatig terecht voor leuke deals. Denk aan uitverkoop aan het einde van een seizoen. Of speciale promoties met kortingsacties. 

Ook goed om in gedachten te houden, is de Amerikaanse koelkast outlet. Soms zie je namelijk bij een website een speciale ‘outlet’ pagina staan of vind je een Amerikaanse koelkast outlet bij jou in de buurt. In die outlet zijn de toestellen extra goedkoop. 

Als je liever geïnformeerd wilt worden over de acties, zijn nieuwsbrieven een tip. Bij bijna elke website waar je Amerikaanse koelkasten kunt kopen, kun je je voor zo’n nieuwsbrief inschrijven.

Via de mail wordt je dan automatisch op de hoogte gehouden. Zo weet je precies wanneer de Amerikaanse koelkast het goedkoopst is. 

3: Bereken of je met een zuinige koelkast geld kunt besparen

Een energiezuinige Amerikaanse koelkast kan qua kosten ook in je voordeel werken. Kijk maar eens naar het verschil tussen een Amerikaanse koelkast met C label of F label.

Het jaarlijkse verbruik van de Amerikaanse koelkast met energieklasse F is ongeveer 406 kWh. Terwijl dat bij energieklasse C neerkomt op zo’n 225 kWh. Dat is een flink verschil. Hierdoor betaal je bij energielabel F jaarlijks ook bijna 2 keer zo veel aan energiekosten. 

Op de levensduur van een Amerikaanse koelkast is het bedrag dat je bespaart nog hoger. Het blijkt dat je met een zuinige Amerikaanse koelkast ruim duizend euro aan energiekosten bespaart.

Dat kan het de moeite waard maken, om voor een zuinige Amerikaanse koelkast te kiezen. Naast dat het natuurlijk goed is voor het milieu. 

4: Plan jouw aankoop

Er zijn momenten in het jaar waarop het extra goedkoop is om de Amerikaanse koelkast aan te schaffen. Heb je de Amerikaanse koelkast niet direct nodig? Plan dan het moment waarop je de Amerikaanse koelkast gaat kopen. 

Aan het einde van het seizoen heb je bijvoorbeeld kans op seizoensverkoop. Dan worden de koelkasten extra afgeprijsd. Ook omdat er ruimte wordt gemaakt voor de nieuwste toestellen. 

Ook een slimme timing is om de Amerikaanse koelkast met Black Friday te kopen. Bij Black Friday of Cyber Monday profiteer je van een unieke Amerikaanse koelkast aanbieding. Daarnaast is januari vaak ook een goed moment. Dan zijn de feestdagen achter de rug. 

5: Ga voor een oudere versie

De nieuwste koelkasten zijn extra duur. Daar kun je je misschien wel iets bij voorstellen. De koelkasten beschikken over de meest geavanceerde technologieën en slimme functies. Daar staat nu eenmaal een prijskaartje tegenover.

Toch wil dat niet zeggen, dat de laatste versies altijd de beste zijn. Let je op de prijs- kwaliteitsverhouding? Dan is dat bij een iets oudere Amerikaanse koelkast vaak net zo goed.

Kijk daarom ook eens of je een minder nieuw toestel of een B keus Amerikaanse koelkast kunt vinden. Hiermee kun je veel geld besparen. 

6: Geschikte merken voor een goedkope Amerikaanse koelkast

Het ene merk biedt goedkopere Amerikaanse koelkasten aan dan het ander. Daarom is het goed om te kijken bij merken die zich richten op een lagere prijsklasse. Specifiek voor de goedkopere Amerikaanse koelkasten, raden wij de volgende merken aan:

 • Beko
 • ChiQ
 • Etna
 • Haier
 • Hisense 
 • Inventum
 • Tomado 
 • Veripart

Waar koop je een goedkope Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste goedkope Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan goedkope Amerikaanse koelkasten:
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de beste goedkope Amerikaanse koelkasten geselecteerd?

De top 5 beste Amerikaanse koelkast aanbiedingen werd met zorg samengesteld. Van de goedkoopste Amerikaanse koelkasten, werd de kwaliteit vergeleken. De goedkoopste Amerikaanse koelkasten met de beste kwaliteit, kwamen in het toplijstje te staan.  

Wat kost een goedkope Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast wordt als goedkoop gezien, als de aanschafprijs niet duurder is dan duizend euro. In het toplijstje kosten de Amerikaanse koelkasten gemiddeld rond de 800 euro. 

Hoe kun je besparen op het kopen van een Amerikaanse koelkast?

Daar zijn veel manieren voor. Houd rekening met een Amerikaanse koelkast outlet of aanbieding. Let op de energiezuinigheid van de koelkast of ga voor een wat ouder type Amerikaanse koelkast.

Misschien vind je dit ook interessant: