Amerikaanse koelkast Black Friday: De hoogste kortingen

Elk jaar in november zijn er Black Friday dagen waarbij merken stunten met hoge kortingen. Als je een nieuwe Amerikaanse koelkast wilt kopen, komen die kortingen goed uit! 

Een goede Amerikaanse koelkast is namelijk een flinke investering. Als je die investering doet tijdens de Black Friday dagen, kun je veel geld besparen. 

Maar wat kun je precies van die Amerikaanse koelkast Black Friday acties verwachten? En is het de moeite waard om op dat moment de koelkast te kopen? Dat ontdek je in dit artikel!

Amerikaanse koelkast kopen met Black Friday

Wil jij een goede Amerikaanse koelkast deal scoren? Wij weten waar je moet zijn. De volgende winkels hebben Amerikaanse koelkasten van goede kwaliteit in het assortiment voor een passende prijs.


Hoeveel korting krijg je op een Amerikaanse koelkast tijdens Black Friday?

De hoeveelheid korting die je krijgt verschilt per merk en per winkel. Het is daarom lastig om hier een indicatie van te geven.

Toch laten we je graag weten waar je ongeveer aan kunt denken. Het is tijdens de Black Friday dagen niet gek om kortingspercentages van wel 40% tegen te komen. 

Op de kosten van een Amerikaanse koelkast kun je daarmee behoorlijk besparen. Voor een Amerikaanse koelkast betaal je namelijk al snel zo’n 2 duizend euro. Dat bedrag aan korting loopt dan behoorlijk op. Dit is dus al snel een goede Amerikaanse koelkast aanbieding. 

Bij de Amerikaanse koelkast acties tijdens Black Friday kun je ook cashback aanbiedingen tegenkomen. Je krijgt dan een gedeelte van het bedrag dat je voor de Amerikaanse koelkast betaalt terug. Wat je terugkrijgt, krijg je in cash. 

Merken met de meeste korting op een Amerikaanse koelkast bij Black Friday

Het is slim om vooraf te weten bij welke merken je moet zijn voor de hoogste kortingen. Dat zochten wij voor je uit. 

De beste deals kun je verwachten bij merken met hoge marges. Bij winkels die de Amerikaanse koelkasten verkopen, zijn dit de Amerikaanse koelkasten van het eigen merk. Zodra er namelijk geen extra partij tussen zit, is er extra veel marge. 

Die marge kan bij grote kortingsacties als Black Friday in jouw voordeel werken. Er is voor dat bedrijf immers meer ruimte om de Amerikaanse koelkast af te prijzen. 

Amerikaanse koelkast Cyber Monday

Veel mensen richten zich voor korting op de Amerikaanse koelkast op Black Friday acties. De Black Friday dagen zijn echter niet de enige momenten waarop je op acties kunt rekenen. Ook Cyber Monday is voor Amerikaanse koelkast aanbiedingen zeker de moeite waard. 

Cyber Monday is de maandag die volgt na het Black Friday weekend. Het verschil met Black Friday is dat Cyber Monday alleen online plaatsvindt. De acties zijn één dag online beschikbaar en zijn soms zelfs nog voordeliger dan de acties tijdens Black Friday. 

Als je weet wat je zoekt, kan het dus slim zijn om Cyber Monday in gedachten te houden. Wellicht wordt de koelkast die jij zoekt wel nóg goedkoper aangeboden dan tijdens de Black Friday dagen.
Veelgestelde vragen

Is een Amerikaanse koelkast tijdens Black Friday kopen de moeite waard?

Ja. Gezien de hoge kortingen kan een Black Friday je veel geld schelen. Het is goed om al voor de Black Friday dagen te weten wat voor Amerikaanse koelkast je zoekt. Dan kun je de drukte in winkels voor zijn. 

Hoe vind je een goedkope Amerikaanse koelkast?

Niet alleen met Black Friday is een Amerikaanse koelkast goedkoop. Door het jaar heen zijn er meer acties waar je van kunt profiteren. Ook is het goedkoper om niet voor de nieuwste Amerikaanse koelkast te gaan. Maar juist voor een ouder model. Bovendien kun je energiekosten besparen met een energiezuinige Amerikaanse koelkast.