Amerikaanse koelkast door in door: Geschikte optie voor jou?

Heb jij interesse in een Amerikaanse koelkast door in door? En wil je daar meer van weten? In dit artikel geven we je meer informatie! 

Ontdek wat een door in door Amerikaanse koelkast precies is en wat de voor- en nadelen zijn. Ook kom je te weten voor wie dit type Amerikaanse koelkast geschikt is. En vertellen we je welke merken de koelkast aanbieden. 

Wat is een Amerikaanse koelkast door in door?

Bij de door in door Amerikaanse koelkast beschik je over een extra deur. Die deur zit in de deur van jouw koelkast verwerkt. Je kunt het zien als een soort binnen- en buitendeur. 

Zonder de hele deur van de koelkast te openen, kun je al bij de producten. De producten die je vaak gebruikt leg je binnen handbereik. Als je alleen het kleine deurtje opent bespaar je energie. Er gaat minder kou verloren.

De voor- en nadelen van een Amerikaanse koelkast door in door

Wil je weten of de Amerikaanse koelkast met door in door iets voor je is? Verdiep je dan eens in de voor- en nadelen. Die hebben we voor je op een rij gezet:

👍 Voordelen

  • Energie efficiënt

Als je iets uit de koelkast wilt pakken, open je normaal de hele koelkast deur. Amerikaanse koelkasten hebben vaak lange side by side deuren. Als je ze opent, gaat er snel veel kou verloren. Daardoor wordt er extra energie verbruikt om de koelkast weer te koelen.

Met het deur in deur principe haal je iets uit de koelkast, zonder de hele koelkast te openen. Zo ga je veel efficiënter met energie om. 

  • Gemak 

Het deur in deur systeem geeft je veel gebruiksgemak. Het is veel eenvoudiger om de Amerikaanse koelkast in te delen. Je benut goed de ruimte en snel bij de producten die je vaak gebruikt. 

  • Stijlvol 

Een Amerikaanse koelkast door in door heeft een moderne uitstraling. Qua looks past de koelkast vaak goed bij de rest van het interieur. 

👎 Nadelen

  • Duurder in aanschaf

Een koelkast met door in door is geen standaard Amerikaanse koelkast. Het door in door gedeelte is een nieuwe technologie. Daardoor wordt de Amerikaanse koelkast duurder. 

Voor wie is een door-in-door Amerikaanse koelkast geschikt?

Wil je een efficiënte en gebruiksvriendelijke Amerikaanse koelkast? Dan is de deur in deur Amerikaanse koelkast iets voor jou. 

Zodra je het deur in deur systeem gebruikt, verbruik je minder energie. Er ontsnapt immers minder kou als er slechts een kleine deur wordt geopend.

De meeste Amerikaanse koelkasten hebben grote side by side deuren. Als je de koelkast met dubbele deur opent, open je een groot gedeelte van de koelkast. Zo ontsnapt er al snel veel koude lucht. 

Je kunt snel kleine producten uit de koelkast pakken. De boodschappen die je vaak gebruikt kun je namelijk binnen handbereik leggen. 

Wel moet je het geld ervoor over hebben. De Amerikaanse koelkast door in door kost meer dan andere koelkasten. De kosten variëren van zo’n 2 tot 3 duizend euro

Welke merken hebben door in door Amerikaanse koelkasten?

lg amerikaanse koelkast door in door kopen

De door in door Amerikaanse koelkast kun je bij meerdere merken vinden. Met name LG staat om dit type koelkast bekend. Bij LG worden de deur in deur koelkasten meestal gecombineerd met Instaview. Dat is een techniek waarbij je ook door de deur heen kunt kijken.

Hiervoor hoef je alleen maar twee keer op de deur te tikken. 

Daarnaast kun je de Amerikaanse koelkast met door in door bij Samsung vinden. Bij Samsung wordt het ook wel de ShowCase Amerikaanse koelkast genoemd.
Veelgestelde vragen

Wat kost een Amerikaanse koelkast door in door gemiddeld?

De Amerikaanse koelkast door in door kost minimaal rond de 2 duizend euro. Ook kun je de deur in deur koelkast voor ruim 3 duizend euro kopen. 

Waarom een Amerikaanse koelkast door in door kopen?

Met het deur in deur systeem kun je snel bij producten die je vaak gebruikt. Daarnaast bespaar je energie met dit type koelkast, omdat je niet de hele deur hoeft te openen. Er ontsnapt minder koude lucht. 


Plaats een reactie