Amerikaanse koelkast in het zwart: Bekijk de Top 7

Als je een stijlvolle grote koelkast zoekt, is een zwarte Amerikaanse koelkast de juiste keuze! De koelkast geeft jouw keuken een strakke, moderne uitstraling. 

In dit artikel kom je meer over de zwarte Amerikaanse koelkast te weten. En ontdek je welke Amerikaanse koelkasten in het zwart de beste zijn. 

  1. Beko GN163140ZGBN
  2. LG GSLV70MCTE
  3. Samsung RS68A8821B1
  4. Haier HSR3918ENPB
  5. ETNA AKV578ZWA
  6. Wiggo WR-MD18DX
  7. SAMSUNG Family Hub RS6HA8891B1/EF

Top 7 Beste zwarte Amerikaanse koelkasten

In het zwart zijn er veel Amerikaanse koelkasten in de aanbieding. De soorten met de beste prijs- kwaliteitsverhouding hebben wij voor je op een rijtje gezet:

1: Beste zwarte Amerikaanse koelkast – Beko GN163140ZGBN

De Beko GN163140ZGBN is een mooie en goede zwarte Amerikaanse koelkast. De Amerikaanse koelkast is voorzien van een glanzende zwarte coating.

De handgrepen zijn verzonken en in de deur vind je een touchscreen. Met het touchscreen kun je de temperatuur van de koelkast instellen. 

Verder is dit een side by side Amerikaanse koelkast met vriezer. Een pluspunt is de goede compressor, die zorgt voor een constante temperatuur. En het no-frost systeem waarbij het niet nodig is de koelkast te ontdooien.

De totale inhoud van de koelkast is 580 liter en het heeft energieklasse E.2: Zwarte Amerikaanse koelkast met ijsblokjes – LG GSLV70MCTE

LG is ook een goed merk voor stijlvolle en goede zwarte Amerikaanse koelkasten. De LG GSLV70MCTE is een french door Amerikaanse koelkast. De koelkast heeft bovenin het koelgedeelte en onder in het vriesgedeelte. 

Handige eigenschappen zijn de ijs- en waterdispenser en de slimme technologie. Het is namelijk mogelijk om de koelkast met een app te bedienen. Het energielabel is E en de inhoud is voor de koelkast 635 liter en voor het vriesgedeelte 219 liter3: Zwarte Amerikaanse koelkast Samsung – Samsung RS68A8821B1

Ook de Samsung RS68A8821B1 heeft een chique zwarte kleur. Het design is erg modern. In de deur is plaats gemaakt voor een ijsdispenser en de handgrepen zijn mooi afgewerkt.

Uniek is de zogeheten ‘black stainless line’. Het materiaal van de deur is bestand tegen vingerafdrukken. 

Verder is de inhoud 634 liter en heeft de Amerikaanse koelkast extra dunne wanden. Hierdoor wordt er efficiënt gebruikgemaakt van de ruimte. Het energielabel is E4: Amerikaanse koelkast zwart met No Frost – Haier HSR3918ENPB

De Haier HSR3918ENPB is eveneens een goede Amerikaanse koelkast in het zwart. De koelkast heeft mooie lange side by side deuren. In die deuren vind je een digitale temperatuurregeling. En als je een deur te lang open laat staan, gaat er een alarm af. Wel zo energiezuinig! 

Daarnaast is de zwarte Amerikaanse koelkast geluidsstil en beschikt het over goede luchtcirculatie. Hierdoor kun je etenswaren lang bewaren. De inhoud is in totaal 528 liter en het energielabel E5: Moderne Amerikaanse koelkast in het zwart – ETNA AKV578ZWA

Amerikaanse-koelvriescombinatie-met-luchtfilter-Etna-AKV578ZWA

Ga je liever voor een goed betaalbare zwarte Amerikaanse koelkast? Kijk dan eens naar de ETNA AKV578ZWA. De Amerikaanse koelkast beschikt over een ijsmaker, no-frost functie en goede luchtflow. De temperatuur kun je zelf instellen met het display in de deur. 

Een ander pluspunt is de flexibele indeling. Je bepaalt zelf hoe je de koelkast inricht. Dit is een zwarte Amerikaanse koelkast met energielabel E. De inhoud komt neer op 334 liter en bij het vriesgedeelte is dat 185 liter6: Zwarte Amerikaanse koelkast met water dispenser – Wiggo WR-MD18DX

Een goede optie is ook de Wiggo WR-MD18DX. Dit is een mooie zwarte Amerikaanse koelkast met een inhoud van 419 liter. Het toestel heeft energielabel D, wat hem relatief zuinig maakt. 

Opvallend is het display en de dispenser in de deur. Met het display kun je de temperatuur van de Amerikaanse koelkast instellen. Hiervoor zijn 4 functies beschikbaar: eco, super, vakantie en vergrendelen. 

De indeling komt overeen met een French door Amerikaanse koelkast. In totaal heeft de koelkast namelijk 4 deuren. Als je er eentje te lang open laat staan, geeft het alarm je een herinnering. 7: Luxe Amerikaanse koelkast zwart – SAMSUNG Family Hub RS6HA8891B1/EF

Deze Samsung Amerikaanse koelkast heeft een strak zwart design. Aan de ene zijde van de koelkast vind je een dispenser. En aan de andere kant een touchscreen. Dat touchscreen is ook meteen wat de koelkast zo luxe maakt. 

Via het touchscreen kun je muziek afspelen, recepten bekijken en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om tijdens het boodschappen doen naar de inhoud van de koelkast te kijken. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. 

Het energielabel van deze zwarte Amerikaanse koelkast is E en de inhoud 614 literWaarom een zwarte Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast in het zwart kleurt vaak mooi bij de rest van de keuken. Het zwart werkt contrasterend en heeft een moderne uitstraling.

Het kan goed worden gecombineerd met allerlei kleuren en woonstijlen. De zwarte kleur maakt het makkelijk om van de keuken met Amerikaanse koelkast één geheel te maken. 

Alternatieven voor een zwarte Amerikaanse koelkast

Is de zwarte Amerikaanse koelkast toch niet helemaal wat je zoekt? Dan zijn er genoeg andere kleuren in de aanbieding. Een alternatief is bijvoorbeeld de rvs Amerikaanse koelkast in het antraciet. Deze kleur komt bij de koelkast veel voor.

Daarnaast valt ook een witte Amerikaanse koelkast onder de mogelijkheden. De witte kleur biedt zelfs een extra voordeel. Het weerkaatst namelijk zonlicht, waardoor de koelkast goed koud blijft. 

Houd je meer van een opvallend design? Dan is een retro Amerikaanse koelkast iets voor jou. De retro Amerikaanse koelkasten hebben een uniek vintage design. Vaak zijn ze voorzien van vrolijke kleuren, waardoor ze goed opvallen in huis. 

Waar koop je een zwarte Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste zwarte Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan zwarte Amerikaanse koelkasten:
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de beste zwarte Amerikaanse koelkasten geselecteerd?

Van alle zwarte Amerikaanse koelkasten werd de prijs en kwaliteit vergeleken. Daarbij hebben we gelet op design, eigenschappen en indeling. In het toplijstje zorgden wij voor een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen een zwarte Amerikaanse koelkast naar wens tussen zit. 

Voor wie is een Amerikaanse koelkast in het zwart geschikt?

De zwarte Amerikaanse koelkast is een goede keuze, als de kleur bij de rest van jouw keuken of interieur past.