Atag Amerikaanse koelkast: Opties & Alternatieven

Zoek je meer informatie over de Atag Amerikaanse koelkast? In dit artikel brengen we je op de hoogte! Allereerst kom je meer over het aanbod van Atag te weten. 

Vervolgens vertellen we je waar de Atag koelkasten om bekend staan en waar ze verkocht worden. Ook geven we tips voor het kopen van tweedehands Atag Amerikaanse koelkasten.

Verkoopt Atag Amerikaanse koelkasten?

Bij Atag zijn er geen Amerikaanse koelkasten meer te koop. In het verleden werden de grote koelkasten wel aangeboden. Veelal in een rvs-uitvoering. 

Het is niet duidelijk waarom Atag geen Amerikaanse koelkasten meer verkoopt. Bij het merk vind je wel genoeg andere koelkasten. 

Zo is er een ruime voorraad aan inbouw koelkasten en vriezers. Ook de inbouw koelvriescombinatie kun je er vinden. De inbouw koelkasten zijn er met diverse energielabels en in meerdere prijsklassen. 

Wat je bij Atag ook ziet, zijn koelkasten met een wijngedeelte. Of zelfs complete wijnklimaatkasten. 

Waar staan de Amerikaanse koelkasten van Atag om bekend?

Bij Atag kun je terecht voor keukenapparatuur. Niet alleen koelkasten maken deel uit van het assortiment. De koelkasten van Atag hebben de volgende unieke eigenschappen:

  • Duurzaam en zuinig

Atag produceert redelijk energiezuinige Amerikaanse koelkasten. Veel koelkasten hebben energielabel E. Daarnaast komt ook energielabel D voor.

De koelkasten zijn bovendien gemaakt van stevige materialen. Hierdoor gaan de koelkasten lang mee. Ook dit draagt bij aan de duurzaamheid. 

  • Stil

Dat energiezuinige aspect brengt ook nog een extra voordeel met zich mee. Energiezuinige Amerikaanse koelkasten zijn namelijk vaak erg stil. 

  • Gebruiksvriendelijk

De koelkasten zijn erg praktisch in gebruik. Hiervoor is aan veel kleine extra’s gedacht. Denk aan soft-close deuren die langzaam sluiten. Of aan een flexibel in te delen inrichting. 

  • Geavanceerde koeling

De koelkasten van Atag werken erg efficiënt. De temperatuur wordt elektronisch geregeld, zodat er weinig temperatuurschommelingen optreden. 

  • Betaalbaar

In vergelijking met andere merken zijn de Atag koelkasten goed te betalen. 

Waar kun je een Atag Amerikaanse koelkast kopen?

Atag koelkasten zijn veelal te koop bij keukenloodsen. Bij de grote ketens zie je geen Amerikaanse koelkasten van dit merk meer.

Waar je precies moet zijn, kun je vinden op de website van Atag. In elke regio zijn er meerdere keuken winkels te vinden waar een Atag Amerikaanse koelkast gekocht kan worden. 

Daarnaast kun je online de Atag Amerikaanse koelkast kopen. Kijk maar eens bij de website van het merk. Daar heb je keuze uit een ruim assortiment. Het assortiment bestaat hier alleen uit verschillende inbouw koelkasten en de wijnklimaatkasten. 

Is een tweedehands Atag Amerikaanse koelkast aan te raden?

Heb jij een Atag Amerikaanse koelkast op het oog die tweedehands wordt aangeboden? Dan kan dat een goede deal zijn. Het is hierbij wel heel belangrijk om goed op de kwaliteit te letten. 

Wees kritisch op de prijs en de staat van de koelkast. Is de koelkast vrij nieuw en zijn er geen gebruikssporen? Dan heb je te maken met een goede deal.

Koelkasten gaan namelijk geen tientallen jaren mee. Daarom kan een gebruikte koelkast misschien niet de moeite waard zijn. Zeker omdat je geen garantie op de koelkast krijgt. 

Kijk daarnaast of de koelkast enigszins energiezuinig is, door het label te controleren.

Ga zowel aan de binnen- als de buitenkant na of je gebruikssporen ziet. En vraag na waarom de koelkast te koop wordt aangeboden. Op die manier kom je meer over de staat te weten.

Alternatieven voor een Atag Amerikaanse koelkast

Zoek je een alternatief voor een Atag Amerikaanse koelkast? Die zijn er genoeg! Voor een goedkope Amerikaanse koelkast raden we je aan om bijvoorbeeld bij Beko, Etna of Haier te kijken.

Deze merken bieden Amerikaanse koelkasten aan voor een optimale prijs- en kwaliteitverhouding.


Meer merken:


Plaats een reactie