Beko Amerikaanse koelkast: Het beste aanbod & koopgids

Ben je op zoek naar een nieuwe Amerikaanse koelkast? Dan zie je de Beko Amerikaanse koelkast waarschijnlijk vaak voorbij komen.

Maar wat kun je precies van dit merk verwachten? En is de kwaliteit van een Beko Amerikaanse koelkast goed? Dat ontdek je in dit artikel!

We nemen de Beko Amerikaanse koelkast onder de loep. Daarbij kijken we eerst naar de beste soorten en de unieke eigenschappen.

We wegen daarna de voordelen tegen de nadelen af. En vergelijken de kwaliteit en kosten van een Beko Amerikaanse koelkast met dat van andere merken. 

Beste Beko Amerikaanse koelkast – Top 5

Wil jij een beter beeld krijgen van de Beko Amerikaanse koelkast? Van het merk raden wij de volgende Amerikaanse koelkasten aan. De prijs- en kwaliteitsverhouding is goed en de Amerikaanse koelkasten beschikken over handige extra’s. 

 1. Beste side by side Beko Amerikaanse koelkast – Beko GN162330XBN
 2. Beste Beko Amerikaanse koelkast met ijsblokjes – Beko GN1426234ZDXN
 3. French door Beko Amerikaanse koelkast – Beko REM91ZXBN
 4. Goedkope Beko Amerikaanse koelkast – Beko GN163130PTN
 5. Beste Beko Amerikaanse koelkast met vriesladen – Beko GNE60530DXN


1. Beste side by side Beko Amerikaanse koelkast – Beko GN162330XBN

De Beko GN162330XBN is een Amerikaanse koelkast van erg goede kwaliteit. De inhoud is maar liefst 571 liter. Je beschikt over de no frost functie, een vrij laag geluidsniveau en een Pro Smart inverter compressor. Die compressor zorgt voor effectieve koeling. 

Ook de looks van de Beko GN162330XBN zijn niet te missen. Dit is een mooie rvs Amerikaanse koelkast. In de deur is een fijne ijsblokjesdispenser gemaakt. Daarnaast vind je er een mooi display om de koelkast in te stellen. 

Uniek is bovendien de Harvest Fresh technologie. De koelkast houdt een soort natuurlijke dag-nacht cyclus aan. Dit houdt groente en fruit extra lang vers. 2. Beste Beko Amerikaanse koelkast met ijsblokjes – Beko GN1426234ZDXN

Nog een mooie Beko Amerikaanse koelkast, is de Beko GN1426234ZDXN. Dit is een Amerikaanse koelkast met 4 deuren. Ook wel de french door Amerikaanse koelkast genoemd. Het voordeel van deze indeling is, dat je extra veel ruimte in de breedte hebt. 

Deze Amerikaanse koelkast heeft een ijsblokjes dispenser in de deur. Bij de dispenser vind je ook een monitor om de koelkast in te stellen. 

De koelkast beschikt over no frost, een effectieve compressor en de Active Fresh Blue Light technologie. Die technologie behoudt vitamine C in groente en fruit. De inhoud is in totaal 521 liter en het energielabel F3. French door Beko Amerikaanse koelkast – Beko REM91ZXBN

Ook de Beko REM91ZXBN is een goede french door Amerikaanse koelkast van Beko. De rvs koelkast heeft 4 deuren en een inhoud van 572 liter. Fijne eigenschappen zijn de no frost functie en de ijsblokjes lade

Als je de deur open laat staan, gaat het open deur alarm af. Zo voorkom je dat je onnodig koude lucht laat ontsnappen.

De Amerikaanse koelkast heeft een Pro Smart compressor en technologieën om groente en fruit extra lang vers te houden. De Beko REM91ZXBN heeft energielabel F.   4. Goedkope Beko Amerikaanse koelkast – Beko GN163130PTN

Wil je niet te veel voor de Beko Amerikaanse koelkast betalen? Ga dan voor de Beko GN163130PTN. Deze rvs Amerikaanse koelkast is goedkoop én van goede kwaliteit. 

Het model is voorzien van no frost, energielabel F en heeft een inhoud van 580 liter. De koelkast heeft side by side deuren. In de linker deur vind je een monitor om de koelkast in te stellen. Aan de binnenzijde van de koelkast is led verlichting geplaatst. 

Verder beschik je over een kinderslot en de Harvest Fresh technologie. De technologie houdt groente en fruit langer vers. 5. Beste Beko Amerikaanse koelkast met vriesladen – Beko GNE60530DXN

Beste-Franse-koelkast-met-ijsblokjes-Beko-GNE60530DXN

De Beko GNE60530DXN is ook zeker aan te raden. Dit is een Amerikaanse koelkast met 2 vriesladen. Die laden kun je eenvoudig openen om snel bij jouw boodschappen te komen.

In de deur van de koelkast vind je een ijsblokjesdispenser. En de koelkast is voorzien van stevige legplateaus. 

De Amerikaanse koelkast beschikt over veel technologieën om het koelen optimaal te maken. Zo zijn er speciale compartimenten waar je de temperatuur apart kunt regelen. Erg handig voor het vers houden van groente en fruit. 

De totale inhoud van de Amerikaanse koelkast is 539 liter. Daarnaast heeft de Amerikaanse koelkast energielabel FUnieke eigenschappen van de Beko Amerikaanse koelkast

De volgende eigenschappen typeren de Beko Amerikaanse koelkast:

 • No frost

Bij Beko Amerikaanse koelkasten hoef je de vriezer niet te ontdooien. Dat is te danken aan de no frost functie. Het ijslaagje in de vriezer kan door deze technologie niet meer ontstaan.  

 • HarvestFresh

HarvestFresh is een unieke technologie van Beko. Met dit systeem wordt er in de koelkast een soort natuurlijke cyclus van de zon nagebootst. Op die manier blijven groenten en fruit langer vers. 

 • Active Fresh Blue Light

Dit is een speciale technologie van Beko om vitamine C in groente en fruit te behouden. De blauwe led verlichting zorgt ervoor dat de voedingswaarden beter worden behouden. Groente en fruit blijven langer vers en behouden hun smaak. 

 • EverFresh+

Nog een technologie die voor optimale koel omstandigheden zorgt, is EverFresh+. Met EverFresh+ kun je de temperatuur en vochtigheidsgraad in de groentelade precies instellen. De CoolRoom technologie van Beko is vergelijkbaar. 

 • FlexiLift

De Beko Amerikaanse koelkast kun je op flexibele wijze indelen. In de deur maakt het merk zelfs rekken die in hoogte verstelbaar zijn. Dat wordt aangeduid met FlexiLift. 

 • Stevige legplateaus

De legplateaus van de Beko Amerikaanse koelkasten worden gemaakt van veiligheidsglas. Ze zijn erg stevig en kunnen beladen worden tot maar liefst 25 kg. 

De Amerikaanse koelkasten van Beko

Het assortiment van Beko is erg uitgebreid. Er zijn veel Beko Amerikaanse koelkasten te vinden. Dat aanbod is bovendien erg veelzijdig. Bij Beko worden Amerikaanse koelkasten in allerlei maten, samenstellingen en prijsklassen aangeboden. 

Zo vind je er zowel grote- als kleine Amerikaanse koelkasten. Ze kunnen voorzien zijn van 2 side by side deuren of juist 4 deuren. Ook zijn er Beko Amerikaanse koelkasten met vriesladen

De Amerikaanse koelkasten beschikken vaak over een ijsblokjesmachine. Dat kunnen Amerikaanse koelkasten met- of zonder wateraansluiting zijn. Bovendien is de no frost functie niet weg te denken. 

De koelkasten hebben vaak een rvs kleur. In het zwart kun je ook een Beko Amerikaanse koelkast vinden. Daarnaast zijn er inbouw koelkasten verkrijgbaar. En heeft het merk zelfs een Amerikaanse koelkast met wijnkoeler op de markt gebracht. 

De voor- en nadelen van een Beko Amerikaanse koelkast

De Beko Amerikaanse koelkast heeft diverse voor- en nadelen. Die zetten we voor je onder elkaar:

👍 Voordelen

 • Optimale koel omstandigheden

De technologieën van Beko zorgen voor ideale koel omstandigheden. Hier dragen technologieën als EverFresh+, Cool Room, Active Fresh Blue Light en Harvest Fresh aan bij. 

 • Flexibele indeling

De meeste Beko Amerikaanse koelkasten kunnen flexibel worden ingedeeld. Dit is erg praktisch bij het opbergen van grote boodschappen. Je stelt alles precies in, zoals jij dat handig vindt. 

 • Prijs relatief voordelig

Voor de Beko Amerikaanse koelkast betaal je niet al te veel. De Amerikaanse koelkasten van het merk zijn er in verschillende prijsklassen. Ook voor een lager bedrag kun je over een mooie Beko Amerikaanse koelkast beschikken. Al helemaal met een aanbieding. 

 • Veel keuze

Er zijn erg veel Beko Amerikaanse koelkasten te vinden. Dat is een groot voordeel. Je hebt veel keuzevrijheid. De kans is groot dat er een koelkast bij zit, die aan jouw wensen voldoet. 

 • Lange garantieperiode

Op een Beko Amerikaanse koelkast krijg je 5 jaar garantie. Dat is langer dan bij andere merken. 

👎 Nadelen

 • Kan energiezuiniger

De Amerikaanse koelkasten van Beko hebben energielabel E of F. Dat is niet erg energiezuinig. Voor een Amerikaanse koelkast is energielabel C of D de meest zuinige optie. Die modellen worden door het merk niet aangeboden.

De Beko Amerikaanse koelkast vs. andere merken (review)

Vergelijk je de Beko Amerikaanse koelkast met andere merken? Dan valt de goede prijs- kwaliteitsverhouding op. Dat komt ook uit menig review naar voren. 

De Beko Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van handige technologieën om groente en fruit extra lang vers te houden. Daarnaast zijn de Amerikaanse koelkasten stevig en flexibel in te delen.

Je hebt veel keuze uit handige extra functies of soorten indelingen bij de Beko Amerikaanse koelkast. 

Het enige nadeel van de Beko Amerikaanse koelkast is het energielabel. Er zijn nog geen Beko Amerikaanse koelkasten met energielabel C of D te vinden. 

Kosten Beko Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast van Beko is relatief niet duur. Al vanaf ruim duizend euro is de Amerikaanse koelkast er verkrijgbaar. De prijzen kunnen oplopen tot ruim 2 duizend euro.

Het is een groot pluspunt dat de Amerikaanse koelkasten bij Beko in meerdere prijsklassen worden aangeboden. 

Als je gebruik maakt van een aanbieding, is de Beko Amerikaanse koelkast al helemaal voordelig. Aanbiedingen zijn regelmatig bij koelkast winkels te vinden. 

Alternatieven voor een Beko Amerikaanse koelkast

Zoek je een alternatief voor de Beko Amerikaanse koelkast? Dan zijn er genoeg geschikte merken. Zo heeft LG een paar Amerikaanse koelkasten van vergelijkbare prijs- en kwaliteit.

Dat geldt ook voor Hisense en Samsung. Voor een goedkope Amerikaanse koelkast is het de moeite waard om bij Etna te kijken. 

Zoek je specifiek naar een energiezuinige Amerikaanse koelkast? Neem dan eens een kijkje bij de Amerikaanse koelkasten van Etna of Samsung.

Bij deze merken vind je namelijk een Amerikaanse koelkast met energielabel C. Dat is voor de Amerikaanse koelkast heel zuinig. 

Waar koop je een Beko Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste Beko Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan Beko Amerikaanse koelkasten:


Meer merken: