BOSCH KAD62P91 AMERIKAANSE KOELKAST

september 7, 2014 0 Door mervin

BOSCH KAD62P91DE AMERIKAANSE KOELKAST KAD62P91 VAN BOSCH

Een unieke en goede Amerikaanse koelkast krijg je als je een BOSCH KAD62P91 aanschaft, deze koelkast met nofrost en multiairflow is uitgerust met easylift plateaus, superkoelen en een handige airfresh filter.

Bosch is een betrouwbaar goed merk waar je absoluut blij van wordt, twijfel dus niet langer en overweeg een BOSCH KAD62P91 aan te schaffen.

EASY LIFT PLATEAUBOSCH KAD62P91

Het kan nog wel eens voorkomen dat jij in jouw huidige koelkast vaak gedwongen bepaalde dingen niet kan aanschaffen of in delen moet bewaren terwijl je op een ander plateau alle ruimte vrij hebt, een hoge taart kopen of vlees bij elkaar bewaren op één deel van de koelkast wordt hierdoor onmogelijk.

Met de easy lift plateaus in de BOSCH KAD62P91 kan jij gerust al jouw spullen kwijt waar en hoe je dat wilt. De plateaus zijn makkelijk in hoogte te verstellen en kan gedaan worden door iedereen. Neem zelf controle over de binnenruimte van jouw koelkast!

FRESH PROTECT BOX

De BOSCH KAD62P91 beschikt over een fresh protect box, dit houdt in dat je binnenin deze lade de temperatuur helemaal zelf kan regelen. Het voordeel hiervan is dat als jij graag jouw groente of bijvoorbeeld een vis voor het avondeten op de ideale temperatuur wilt bewaren je hiertoe geheel in staat bent zonder de andere delen van de Amerikaanse koelkast te beïnvloeden.

Het gebruik van de juiste temperatuur kan ervoor zorgen dat jouw vis, vlees of bijvoorbeeld groente langer vers blijft en zijn smaak volledig behoudt.

BOSCH KAD62P91INVRIESAUTOMAAT

In het vriesvak van de BOSCH KAD62P91 is een invriesautomaat ingebouwd. Het voordeel van een invriesautomaat is dat het vriesvak extra aandacht besteed aan het op temperatuur brengen van nieuwe etenswaren die jij in jouw vriezer plaatst.

Nadat de gewenste temperatuur bereikt is stopt het invriesautomaat vanzelf en gaat de koelkast verder met koelen op de manier dat hij dit gebruikelijk doet. Hierdoor blijven jouw etenswaren extra vers en jouw kosten extra laag.

TRANSPARANTE DIEPVRIESLADEN

Voor een optimaal gebruikersgemak met de Amerikaanse Koelkast BOSCH KAD62P91 heeft het vriesvak transparante diepvrieslades, hierdoor ka jij al jouw etenswaren goed opbergen zonder je druk te maken dat je het hierna terug moet gaan zoeken zodra jij het nodig hebt.

Transparante diepvrieslades verhoogt het gemak gigantisch, zie in één oogopslag alles wat er in jou lades ligt en verspil nooit meer tijd aan zoeken.

SUPERKOELEN

Net zoals het vriesvak heeft het koelvak ook een speciale technologie ingebouwd die ervoor zorgt dat al jouw etenswaren snel op de juiste temperatuur gebracht worden.

Het superkoel systeem past zich aan wanneer er nieuwe etens of drinkenswaren in de koelkast geplaatst worden, de BOSCH KAD62P91 zal zich hierop focussen en ervoor zorgen dat alles zo snel mogelijk op de juiste temperatuur gezet wordt, dit proces gaat niet ten koste van uw andere etenswaren die zich al in de koelkast bevonden.

Zodra de juiste temperatuur bereikt is zal de koelkast verder gaan met koelen zoals gebruikelijk.

BOSCH KAD62P91AIRFRESH FILTER

In een Amerikaanse koelkast zoals de BOSCH KAD62P91 passen veel verschillende soorten etenswaren, dit kan zorgen verschillende soorten luchtjes die gezamenlijk wellicht niet zo fris ruiken, denk maar aan een stuk worst dat met de geur van verse aardbeien combineert.

Met de airfresh filter van de BOSCH KAD62P91 heb je hier echter geen last meer van, deze sterke filter zorgt ervoor dat er een prettige en vooral neutrale geur in uw koelkast hangt.

Technische specificaties BOSCH KAD62P91

MerkLG
TypeGS9566NSBV
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik464 kW
Afmetingen
Hoogte176 cm
Breedte91 cm
Diepte73 cm
Inhoud
Koelcapaciteit351 liter
Vriescapaciteit177 liter
Totaal528 liter
Verlichting
KoelkastLed
VriezerLed
Opties
Multi airflowJa
SuperkoelenJa
InvriesautomaatJa
No frostJa
IJsblokjes- en WaterdispenserJa
Koelen
Aantal plateaus4
Aantal deurcompartimenten5
Groentelade3
Uitneembaar FlessenrekJa
Lucht filterJa
Eieren-laJa
Vriezen
Vrieslades2
Aantal plateaus3
Aantal deurcompartimenten3
Vriescapaciteit12kg/24u
Bewaartijd na stroomuitval16 uur
Overige zaken
Geluidsproductie44 dB
Display en BedieningJa
KlimaatklasseSN-T
BOSCH KAD62P91 AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 5 votes