BOSCH KAD62S21 AMERIKAANSE KOELKAST

augustus 29, 2014 2 By mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST KAD62S21 VAN BOSCH

BOSCH KAD62S21Bosch is al jaren bekend voor zijn producten. Bosch produceert allerlei huis en keukenapparaten die in het dagelijks leven gebruikt worden. Voor zulke producten is een hoge kwaliteit een primair streven, de apparaten worden namelijk dagelijks gebruikt en er wordt gestreven naar een zo lang mogelijk gebruikersduur.

De Amerikaanse koelkast Bosch KAD62S21 is een uitstekend voorbeeld hiervan, deze vrijstaande side-by-side koelkast is uitgerust met o.a. een fresh protect box, no frost en Multi airflow  technologie.

INDRUKWEKKEND DESIGNBOSCH KAD62S21

Het design van de Bosch KAD62S21 is een verhaal opzich, deze side-by-side koelkast is niet gemaakt  in een – voor nu – standaard kleur, de kleur wit doet je wellicht denken aan oudere koelkasten maar de Bosch KAD62S21 is daar totaal niet mee vergelijkbaar. Zo heeft het mooie witte kleurtje een extra strak tintje en een prachtige display waardoor de koelkast in de keuken echt naar voren springt.

Je zult geen spijt hebben van het toevoegen van de Bosch KAD62S21 aan jouw keuken, het is een echte aanvulling niet alleen qua design maar ook qua technische specificaties.

FRESH PROTECT BOX

BOSCH KAD62S21De koelkast beschikt over een speciale opberglade, de fresh protect box. De naam zelf zegt opzicht al wat de box inhoudt, een lade gemaakt voor het beschermen van de versheid van uw producten.

De fresh protect box is geïnstalleerd in één van de lades in het koelvak, dit vak is afgesloten van de rest van de koelkast. Hierdoor ben jij in staat om los van de temperatuur in de Amerikaanse koelkast zelf ook de temperatuur te regelen in het vak.

Hierdoor kan je jou groente, fruit of bijvoorbeeld vlees bewaren op een andere temperatuur dan de rest van jou eet en drinkwaren in de rest van de koelkast.

NO FROST

De No frost technologie is een belangrijke en veel toepasbare uitvinding, elke Amerikaanse koelkast van nu is uitgerust met een no frost systeem.

Door de no frost technologie in de Bosch KAD62S21 ontstaat er geen ijsvorming meer, dit houdt in dat er in het vriesvak geen stukken ijs meer zitten aan de boven en zijkanten van het vriesvak.

Omdat de Bosch KAD62S21 geen lagen ijs meer bevat voor extra koeling komt er niet alleen meer ruimte vrij voor al jou producten maar is ontdooien verleden tijd, dit scheelt handen vol tijd en moeite.

MULTI AIRFLOW

De Bosch KAD62S21 beschikt over een Multi airflow, dit houdt in dat er op elk deel van deBOSCH KAD62S21
koelkast nieuwe openingen zitten waardoor koude lucht komt.

Het voordeel van Multi airflow in jouw Amerikaanse koelkast is dat de lucht gelijk wordt verdeelt over de hele koelkast. Dit is tevens niet het enige voordeel, als de koelkast met grote regelmaat geopend wordt ontsnapt er erg veel lucht waardoor uw etenswaren binnenin de Amerikaanse koelkast normaal behoorlijk wat versheid zouden verliezen.

Bij de Bosch KAD62S21 is dit echter niet het geval, door de Multi airflow is de koude lucht binnen no-time weer over de hele koelkast verdeelt omdat de lucht via meerdere wegen toegevoerd wordt.

AIRFRESH FILTER

BOSCH KAD62S21Met zo een grote koelkast als de Bosch KAD62S21 kan je erg veel etenswaren kwijt, nu kan het ontstaat dat je iets vergeet op tijd eruit te halen of dat de geur van twee opgeslagen gerechten samen niet zo lekker ruiken. Of dat je iets erin legt met een nogal overheersende geur.

Met de Airfresh Filter in de Bosch KAD62S21 hoef jij je geen zorgen meer te maken over allerlei geurtjes en luchtjes die in je koelkast hangen, zoals de naam al zegt filtert dit systeem de koelkast keurig en snel.

De airfresh werkt levenslang dus de filter vervangen is nooit nodig.

SUPERKOELEN

Wanneer je iets nieuws in de koelkast legt wil je natuurlijk dat dit net zoals de rest in deBOSCH KAD62S21
Amerikaanse  koelkast snel op de juiste temperatuur komt.

Door het superkoel systeem in de Bosch KAD62S21 wordt alles dat nieuw in de koelkast wordt geplaatst razend snel gekoeld en op de juiste temperatuur gebracht

Tijdens dit proces is er geen risico dat andere producten minder koeling krijgen, zelfs tijdens het super koelen blijft de rest goed gekoeld en op temperatuur gehouden.

Technische specificaties BOSCH KAD62S21

Merk Bosch
Type KAD62S21
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 464 kW
Afmetingen
Hoogte 175 cm
Breedte 91,0 cm
Diepte 72,6 cm
Gewicht 159 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 332 liter
Netto Vriescapaciteit 177 liter
Netto Totaal  liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Multi airflow Ja
Deuralarm Ja
Kinderslot Ja
Fresh zone Ja
No frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal plateaus 4
Aantal deurcompartimenten 5 (exl zuivelvak)
Groentelade 3
Zuivelvak Ja
Uitneembaar Flessenrek Ja
Vriezen
Vrieslades 2
Aantal plateaus 3
Aantal deurcompartimenten 3
Extra ijsbloklade Ja
Vriescapaciteit 12kg/24u
Bewaartijd na stroomuitval 16 uur
Overige zaken
Geluidsproductie 44 dB
Lange snoer 220 cm
Display en Bediening Digitaal
Klimaatklasse SN-T
5/5 - (5 votes)