BOSCH KAD62S51 AMERIKAANSE KOELKAST

september 3, 2014 2 By mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST BOSCH KAD62S51KAD62S51 VAN BOSCH

Een piano zwarte Amerikaanse koelkast van hoge kwaliteit, het klinkt als iets wat we allemaal wel stiekem in onze keuken willen hebben.

De BOSCH KAD62S51 is uitgerust met net alleen een unieke kleur maar ook met een geweldig design aan binnen en buitenkant, een fresh protect box en een airfresh filter.Met deze Amerikaanse koelkast van Bosch krijg je gegarandeerd een koelkast van hoogwaardige kwaliteit.

 

DESIGN BUITENKANTBOSCH KAD62S51

Vaak zijn Amerikaanse koelkasten in een RVS kleur, echter is de BOSCH KAD62S51 in een prachtige piano zwarte kleur te koop, met zijn unieke strakke zwarte kleur past deze koelkast in alle keukens thuis.

Geef het oog ook wat bij het kiezen van een Amerikaanse koelkast en gun jezelf de BOSCH KAD62S51 toe, met zijn strakke lijnen en smalle hendels krijgt de koelkast niet alleen een rustige maar ook een chique uitstraling. Een echte toevoeging aan jouw keuken.

FRESH PROTECT BOX

Niet elke amerikaanse koelkast is uitgerust met een fresh protect box, en dat is juist één van de dingen die een koelkast extra handig en speciaal kunnen maken. De BOSCH KAD62S51 heeft wel een fresh protect box ter beschikking die qua formaat groter is dan die van andere merken.

BOSCH KAD62S51 airfresh filterDe fresh protect box is de onderste groenten en fruit lade in de koelkast. Hierin kan je allerlei etenswaren bewaren die jij graag op een andere tempratuur wilt bewaren dan de rest van de koelkast omdat bijvoorbeeld jouw vis hierdoor langer houdbaar blijft.

AIRFRESH FILTER

Met een grote ruime Amerikaanse koelkast zoals de BOSCH KAD62S51 heb je zeeën van ruimte om allerlei etenswaren te bewaren en neer te zetten, in andere koelkasten kan dit een probleem veroorzaken omdat allerlei verschillende soorten geuren zich door de koelkast verspreiden, dit kan een onaangename geur veroorzaken. Je bent dus gedwongen om al uw eten af te dekken of in bakjes te stoppen om de geur te minimaliseren.

Echter in de BOSCH KAD62S51 is dit probleem verdwenen, met de airfresh filter worden alle geurtjes geneutraliseerd en hangt er een aangename geur in je koelkast

MULTI AIRFLOW

Om ervoor te zorgen dat alles in de Amerikaanse koelkast goed wordt en goed gekoeld blijft wordt er door Bosch gebruik gemaakt van een Multi airflow technologie.

Multie airflow houdt in dat er binnenin de koelkast meerdere gleuven zitten die koude lucht in een rap tempo kunnen aanleveren en dus op een snelle snelheid de koelkast op temperatuur kunnen brengen.

Wees dus niet bang om de deur van de BOSCH KAD62S51 één keer vaker te openen; de Multi airflow levert nieuwe koude lucht snel aan en brengt al uw waren weer op de juiste temperatuur.

NO FROSTBOSCH KAD62S51 no frost

Het gebruik van no-frost technologie is niet alleen erg handig maar geeft ook extra ruimte binnenin het vriesvak van de BOSCH KAD62S51.

In oudere Amerikaanse koelkasten ontstond er nog ijsvorming binnenin het vriesvak, hierdoor werd het vriesvak op een koude temperatuur gehouden maar was het nadeel dat het vriesvak regelmatig ontdooit moest worden en als je dit niet deed je steeds minder ruimte kreeg of lades niet meer open en/of dicht kon krijgen.

Zeg vaarwel tegen ontdooien en begroet extra veel ruimte in jouw vriesvak!

INVRIESAUTOMAAT

Met het invriesautomaat dat zich in de BOSCH KAD62S51 bevindt kan jij razend snel verse etenswaren invriezen. Bij het plaatsen van verse etenswaren zorgt het invriesautomaat ervoor dat de invriesprestaties verhoogd worden.

Dit zorgt er razend snel voor dat uw verse etenswaren razendsnel ingevroren worden en snel op vries temperatuur zijn. Zodra het gewenste temperatuur bereikt is stopt het invriesautomaat vanzelf en gaat de Amerikaanse koelkast verder met hoe hij normaal gesproken koelt. Hierdoor verspil jij geen extra kosten en blijven jou etenswaren langer goed.

 

 

Technische specificaties BOSCH KAD62S51

Merk Bosch
Type KAD62S51
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 463 kW
Afmetingen
Hoogte 176,0 cm
Breedte 91,0 cm
Diepte 72,6 cm
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 355 liter
Netto Vriescapaciteit 177 liter
Netto Totaal 532 liter
Verlichting
Koelkast Daylight (2×40 watt)
Vriezer Daylight (2×40 watt)
Opties
Multi airflow Ja
Airfilter Ja
Waterfilter Ja
No frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal plateaus 4
Aantal deurcompartimenten 6
Groentelade 2
FreshProtect lade 1
Uitneembaar Flessenrek Ja
Vriezen
Vrieslades 2
Aantal plateaus 3
Aantal deurcompartimenten 4
Vriescapaciteit 15kg/24u
Bewaartijd na stroomuitval 10 uur
Overige zaken
Geluidsproductie 44 dB
Display en Bediening LCD Display
Klimaatklasse SN-T
5/5 - (4 votes)