BOSCH KAN58A45 AMERIKAANSE KOELKAST

september 1, 2014 2 Door mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST KAN58A45 VAN BOSCH

BOSCH KAN58A45 Bosch is een bekend merk voor huishoudapparaten, ze zijn al jaren bezig met het ontwikkelen en steeds meer verbeteren van allerlei Amerikaanse koelkasten, wasdrogers, vaatwassers en zelfs vrijstaande fornuizen.

Wellicht dat je zelf nog niet zo bekend bent met Bosch, maar Bosch is al jaren een betrouwbare leverancier van producten met een hoogwaardige kwaliteit.

Zo belooft de KAN58A45 ook veel goeds met extra ruimte voor groente, no frost en ijs-en water dispenser.

VLEKKELOOS DESIGNBOSCH KAN58A45

Zodra je jouw eerste blik op de Bosch KAN58A45 werpt ben je wellicht meteen dol op het design van  deze prachtige koelkast.

De Bosch KAN58A45 heeft een strak en neutraal design die in elke keuken past, ongeacht welke kleur jouw keuken ook is de Bosch KAN58A45 zal er prima in passen en niet van de rest afstoten.

Mocht je de koelkast vrijstaand plaatsen hoef je niet bang te zijn om naar een saaie zijkant te moeten kijken, zelfs de zijkanten van deze Amerikaanse koelkast zijn gelakt in een bijpassende kleur waardoor zelfs het zijaanzicht een echte traktatie voor het oog is.

IJS EN WATERDISPENSER

Zoals de meeste Amerikaanse koelkasten heeft ook de Bosch KAN58A45 een ijs en waterdispenser die zich in de deur van de koelkast bevindt.

De waterdispenser op de Bosch KAN58A45 is ontworpen op precies bij de rest van de koelkast te passen. Met een druk op de knop kan jij bij al jou koude water en ijs.

Echter kan de Bosch KAN58A45 niet alleen koud water en ijsblokjes serveren, er is ook de mogelijkheid om crushed ice te krijgen direct uit jou Amerikaanse koelkast!

NO-FROST SYSTEEM

BOSCH KAN58A45 De KAN58A45 is uitgerust met een No-Frost systeem, dit houdt er binnenin de Amerikaanse koelkast geen ijsvorming plaatsvindt.

Geen ijsvorming heeft meerdere voordelen en is daarom essentieel systeem om in jouw Amerikaanse koelkast te hebben.

VOORDEEL VAN NO-FROST

Het feit dat er geen ijsvorming is levert extra ruimte en tijd op, de extra ruimte ontstaat omdat de Bosch KAN58A45 geen plek nodig heeft voor stukken ijs in en rondom de randen van het vriesvak, deze ruimte is nu voor jou om jou etenswaren te plaatsen.

De tijd ontstaat uit het feit dat de koelkast nooit meer ontdooit hoeft te worden, er is immers geen ijs in het vriesvak.

MULTI-AIRFLOW

Net zoals het no-frost systeem is een Multi-airflow een absolute must in jou BOSCH KAN58A45 Amerikaanse koelkast neem dit ook mee in uw beslissing wanneer u besluit een Amerikaanse koelkast te kopen.

Multi-airflow zorgt ervoor dat koude lucht sneller arriveert op de plek waar het hoort te zijn, hierdoor blijven al uw etenswaren, waar dan ook in de koelkast goed en evenwichtig gekoeld.

Dit houdt ook in dat wanneer er koude lucht ontsnapt tijdens het openen van de deur van de Amerikaanse koelkast al uw etenswaren bijna direct weer op koel temperatuur zijn na het sluiten van de deur.

RUIME GROENTELADES

De Bosch KAN58A45  is niet alleen technisch zo gebruikersvriendelijk mogelijk ingericht maar ook qua indeling is er gelet op wat de klant echt nodig heeft.

Zo beschikt de KAN58A45 over extra ruime en extra veel groentelades, er zitten in het koelvak maar liefst 3 groentelades waar al uw groenten en fruit ruim in kan. Zo houdt je wellicht zelfs een lade over om andere etenswaren in te bewaren, denk bijvoorbeeld aan rauw vlees dat je liever niet bij je net gebakken cake hebt staan.

In de Bosch KAN58A45  is er ruimte voor alles.

Technische specificaties BOSCH KAN58A45

MerkBOSCH
TypeKAN58A45
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik427 kW
Afmetingen
Hoogte180 cm
Breedte90 cm
Diepte67 cm
Inhoud
Netto Koelcapaciteit346 liter
Netto Vriescapaciteit164 liter
Netto Totaal510 liter
Verlichting
KoelkastLed
VriezerLed
Opties
Multi airflowJa
DeuralarmJa
SuperkoelenJa
Total no frostJa
IJsblokjes- en WaterdispenserJa
Koelen
Aantal plateaus3
Aantal deurcompartimenten4
Groentelade3
ZuivelvakJa
Uitneembaar FlessenrekJa
Vriezen
Vrieslades2
Aantal deurcompartimenten3
Aantal plateaus3
Super-vriessysteemJa
Bewaartijd na stroomuitval5 uur
Vriescapaciteit10kg/24u
Overige zaken
Geluidsproductie45 dB
DisplayJa
KlimaatklasseSN-T
BOSCH KAN58A45 AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 6 vote[s]