Contact

Heb je een vraag voor onze redactie? Neem dan contact op via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op!

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

10 gedachten over “Contact”

 1. Als ik een amerikaanse koelkast in een kastenwand geplaatst wil hebben. Hoeveel ruimte moet er dan aan alle kanten vrij blijven voor ventilatie?

 2. Ik heb om en bij 5 meter van waar ik een koelkast wil plaatsen een vaatwasser met uiteraard wateraansluiting. Op deze aansluiting zou neem ik aan een koperen Y stuk kunnen worden geplaatst. Op het internet kom ik enkele termen/opties tegen waarvan ik niet weet welke keuze te maken. Y stuk, of dubbele kraan, of een extra kraan met beluchter en keerklep.
  Welke keuze zou U maken, en zijn het spullen die ik ook via jullie kan bestellen samen met de koelkast.
  Alvast bedankt.
  Mvrgr.
  Steve Wouden

 3. Geachte heer, mevrouw,

  Wij willen graag een side by side koelkast aanschaffen. Onze eis is alleen dat er geen wateraansluiting noodzakelijk is en dat het minimaal een A++ moet zijn.
  Kunnen jullie aangeven welk merk (en/of type) we dan moeten hebben?

  Alvast hartelijk dank voor de informatie!

  Groeten,
  Cindy

 4. Hoelang gaat een Amerikaanse koelkast mee? Op de site staat “heel lang”, maar is dat 20 jaar of toch wel 30 jaar? Of moet ik op niet langer dan 10 jaar rekenen? En kost een kleine reparatie van de fabrikant meteen €1.000, of kan dat vaak al voor zo’n €250?

  • Koelkasten gaan gemiddeld 15 tot 20 jaar mee.
   Koelkasten met een lineaire compressor (motor) hebben de minste slijtage.
   Als voorbeeld heeft de LG GSL325PVCV dat. LG geeft 10 jaar garantie op dit onderdeel.

 5. Als ik een amerikaanse koelkast in een kastenwand geplaatst wil hebben. Hoeveel ruimte moet er dan aan alle kanten vrij blijven voor ventilatie?
  Of is dat niet mogelijk met een vrijstaand model?

 6. Wij zijn op zoek naar een side by side koelkast, waarbij er een diepe opvangbak moet zijn bij de ijs- en water dispenser, vaak zien we knoeipartijen door ondiepe opvangbakjes. Welk type of merk adviseert u?

 7. Amerikaanse sydebyside koelkasten kun je gerust kopen. Lange levensduur.
  1e aankoop Whirlpool, 7 jaar en totall loss. Samsung RSH5TERS na bijna 4 jaar ernstige problemen. Lange levensduur ? kom zeg, enorm hoge voorrijosten en zeer matige service. Sprookjes moeten elders worden geschreven…….

 8. Wat voor kraan en op welke positie moet de kraan komen te zitten bij een amerikaanse koelkast? En kan deze achter de koelkast weggewerkt worden?
  We hebben nog geen type in gedachten, maar willen wel alvast de voorzieningen treffen.

  Alvast bedankt.

Reacties zijn gesloten.