Coolblue Amerikaanse koelkast: Een aanrader?

Overweeg jij een Amerikaanse koelkast bij Coolblue te kopen?

In dit artikel kom je meer te weten over het aanbod. Daarnaast geven we je een volledige review van de koelkast winkel. Zo ontdek je of de Coolblue Amerikaanse koelkast voor jou de juiste keuze is. 

Aanbod Amerikaanse koelkasten Coolblue

Bij Coolblue kun je voor veel soorten Amerikaanse koelkasten terecht. Er zijn tientallen exemplaren beschikbaar.

Dit kunnen side by side Amerikaanse koelkasten met 2 deuren zijn, maar ook 4 deurs Amerikaanse koelkasten. Of Amerikaanse koelkasten met vriesladen

Naast de verschillen in indeling, zie je diverse prijsklassen en energieklassen. Qua kleur kun je kiezen uit een Amerikaanse koelkast in het zwart, zilver of antraciet.

Er zijn zowel Amerikaanse koelkasten met ijsblokjes machine, als zonder. Ook verschilt het of het dan om een Amerikaanse koelkast met of zonder wateraansluiting gaat. 

Verder kom je in het assortiment moderne slimme Amerikaanse koelkasten tegen. Daarnaast is de door-in-door Amerikaanse koelkast een moderne soort. 

Zijn er eigen merk Coolblue Amerikaanse koelkasten?

Nee, Coolblue produceert (nog) geen Amerikaanse koelkasten van eigen merk. Daarom zie je in het assortiment voornamelijk koelkasten van de bekende merken. 

Bijna alle bekende en minder bekende merken zijn vertegenwoordigd. Er zijn Amerikaanse koelkasten te vinden van LG, Samsung en Bosch. Maar ook van Veripart, Haier en Etna.


Amerikaanse koelkast bij Coolblue kopen: een aanrader?

Je wilt natuurlijk weten of het kopen van een Amerikaanse koelkast bij Coolblue aangeraden wordt. Om daar een volledig antwoord op te geven, letten we op de volgende aspecten. We gaan in op de service, het aanbod, de levering en prijzen bij de koelkast winkel. 

Aanbod

We gaven net al aan dat het assortiment van Coolblue erg uitgebreid is als het aankomt op Amerikaanse koelkasten. Er zijn tientallen exemplaren beschikbaar, van verschillende merken. 

Gelukkig kun je dat ruime aanbod filteren. Daarmee blijven alleen Amerikaanse koelkasten over die precies bij jouw wensen passen. Filter bijvoorbeeld op energieklasse, afmetingen, merk of inhoud. Ook kun je de gewenste prijsklasse en kleur selecteren. 

Dat zijn nog lang niet alle opties. Het is bij Coolblue zelfs mogelijk om op losse functies te filteren.

Denk aan het gewenste geluidsniveau, maar ook aan de aanwezigheid van een door-in-door, open deur alarm, instelbare luchtvochtigheid en smart functies. 

Alle veel voorkomende eigenschappen van een Amerikaanse koelkast zijn te selecteren. Dit maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger. 

Wat ook erg fijn is, is dat Coolblue in het assortiment aangeeft welke Amerikaanse koelkasten zij aanraden. Bij deze Amerikaanse koelkasten zie je ‘Coolblue’s keuze’ staan. 

Prijzen

De prijs voor een Amerikaanse koelkast bij Coolblue is erg schappelijk. In vergelijking met andere koelkast winkels, betaal je niet te veel. Daarnaast kun je bij Coolblue regelmatig rekenen op goede Amerikaanse koelkast aanbiedingen. 

Service

Vaak worden Amerikaanse koelkasten bij Coolblue via de webshop verkocht. Daar vind je dan ook een ruim assortiment. Bovendien kun je voor vragen of advies de klantenservice goed bereiken.

Ook staan er veel blogs en uitlegvideo’s op het internet om je bij je keuze te helpen. Wat dat betreft is de service erg goed

In de fysieke winkels van het merk word je net zo goed geholpen. Je merkt dat het personeel goed op de hoogte is. Daarnaast wordt er goed de tijd voor je genomen, zodat je precies koopt wat bij jou past. 

Bij het leveren van de Amerikaanse koelkasten zijn er ook extra services waar je gebruik van kunt maken. 

Levering

De Coolblue Amerikaanse koelkasten worden door de winkel zelf geleverd. Die levering is erg snel. De meeste producten kun je de volgende dag al in huis hebben.

Er wordt ook op zondag en in de avond geleverd. De bezorging en het retourneren is bij het merk gratis

Daarnaast worden er bij de winkel extra diensten aangeboden. De Amerikaanse koelkast kan bij het bezorgen op de juiste plek worden neergezet. De bezorgers zetten de koelkast dan waterpas en sluiten hem aan. 

Ook een inbouw service wordt bij Coolblue aangeboden. Hierbij wordt er een meerprijs in rekening gebracht. Daarnaast is de inbouw service niet mogelijk op de Waddeneilanden. 

Indien gewenst kan de oude koelkast worden meegenomen. Hiervoor is het van belang dat de oude Amerikaanse koelkast leeg en schoon is. Op de website van Coolblue zie je wat er precies mogelijk is en of daar wel dan niet een meerprijs voor gerekend wordt. 

Over Coolblue

Coolblue is een groot e-commerce bedrijf dat levert in Nederland, België en Duitsland. Het merk is ooit begonnen als studentenbedrijf. Inmiddels is het behoorlijk uitgegroeid.

Veel mensen kennen Coolblue van de gevatte marketinguitingen. Een losse en persoonlijke sfeer staat centraal. Verder richt Coolblue zich op duurzaam ondernemen. 

Beoordeling Coolblue

Om te weten of Coolblue een goede winkel is voor een Amerikaanse koelkast, namen wij ook de reviews onder de loep.

Daarbij valt het meteen op dat Coolblue erg positief beoordeeld wordt. Er zijn amper klachten of negatieve ervaringen te vinden. 

Mensen zijn erg te spreken over de service van Coolblue. De klantenservice is goed te bereiken en het personeel is deskundig. Daarnaast blinkt de winkel uit in de snelle levering. 

Verkooppunten Coolblue

Coolblue staat met name bekend om de uitgebreide webshop. In die webshop heb je keuze uit tientallen soorten Amerikaanse koelkasten. Maar niet alleen online kun je een Coolblue Amerikaanse koelkast kopen. 

Er zijn namelijk fysieke winkels in heel het land. Van Groningen tot Rotterdam en van Nijmegen tot Amsterdam. Bij die winkels kun je een afspraak maken om geadviseerd te worden.

Dit zijn alle vestigingen:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Haarlem
 • Leiden
 • Nijmegen
 • Rotterdam Alexandrium
 • Rotterdam Oostplein
 • Tilburg
 • Utrecht


Meer merken:

Plaats een reactie