Hisense Amerikaanse koelkast: Top 4 & Koopgids

Bij veel koelkast winkels is de Hisense Amerikaanse koelkast niet meer uit het assortiment weg te denken.

De Hisense Amerikaanse koelkasten staan bekend om het gunstige prijskaartje en de geavanceerde technologieën. Maar is de Hisense Amerikaanse koelkast een goede koop? Dat ontdek je in dit artikel!

We zetten de beste soorten voor je op een rij. Daarnaast bespreken we de unieke eigenschappen en de voor- en nadelen.

We gaan in op de reviews en vergelijken de Hisense Amerikaanse koelkast met koelkasten van andere merken. 

De volgende Hisense Amerikaanse koelkasten raden wij aan:

 1. Mooiste Hisense Amerikaanse koelkast in het zwart – Hisense RS694N4TFE
 2. Beste 4 Deurs Hisense Amerikaanse koelkast – Hisense RQ563N4SI2
 3. Beste Hisense Amerikaanse koelkast met ijsblokjes dispenser – Hisense RS694N4IIF
 4. Meest praktische Hisense Amerikaanse koelkast met vriesladen – Hisense RF540N4SBI2

De 4 beste Hisense Amerikaanse koelkasten

Bij Hisense kun je voor veel Amerikaanse koelkasten terecht. De Amerikaanse koelkasten zijn goed geprijsd en hebben veel handige functies.

Bekijk hieronder de uitgebreide product omschrijvingen, specificaties en beste verkooppunten.

1. Mooiste Hisense Amerikaanse koelkast in het zwart – Hisense RS694N4TFE

De Hisense RS694N4TFE is een mooie Hisense Amerikaanse koelkast. De koelkast is zwart van kleur en heeft 2 side by side deuren. In de deur is een water- en ijsdispenser geplaatst. Ook vind je er een monitor, waar je de koelkast mee in kunt stellen. 

Handige eigenschappen zijn de no frost functie en de Multi Air Flow techniek. De no frost functie voorkomt dat je de koelkast moet ontdooien. En de Multi Air Flow techniek zorgt voor gelijkmatige circulatie. De Inverter Compressor draagt ook bij aan effectieve koeling. 

De totale inhoud is 562 liter en de koelkast heeft energielabel E.  2. Beste 4 Deurs Hisense Amerikaanse koelkast – Hisense RQ563N4SI2

De Hisense RQ563N4SI2 is een 4 deurs Amerikaanse koelkast van Hisense.

Het grote verschil met de side by side deuren, is dat het koelgedeelte zich boven het vriesgedeelte bevindt. Hierdoor heb je meer ruimte in de breedte. Deze indeling staat ook wel bekend als de french door Amerikaanse koelkast.

Dit is een zilverkleurige Amerikaanse koelkast met een netto inhoud van 454 liter. De koelkast heeft energielabel F.

Het beschikt over no frost, zodat je de vriezer niet hoeft te ontdooien. De koelkast beschikt over geavanceerde technologieën voor een effectieve koeling. 3. Beste Hisense Amerikaanse koelkast met ijsblokjes dispenser – Hisense RS694N4IIF

Ook de Hisense RS694N4IIF is een ideale Hisense Amerikaanse koelkast. De Hisense RS694N4IIF is zilver van kleur en heeft lange side by side deuren.

In de linker deur vind je een ijsblokjes dispenser. Ook koud water kun je hier tappen. Hiervoor kun je de koelkast aansluiten op de waterleiding. 

De totale inhoud van de Amerikaanse koelkast is 562 liter. Het apparaat heeft energielabel F. Verder beschik je over het Multi Air Flow systeem voor gelijkmatige luchtcirculatie. De koelkast is voorzien van no frost en kan snel koelen en vriezen4. Meest praktische Hisense Amerikaanse koelkast met vriesladen – Hisense RF540N4SBI2

Efficiente-Franse-koelkast-Hisense-RF540N4SBI2

Ga je liever voor een Amerikaanse koelkast met vriesladen? Dan kan de Hisense RF540N4SBI2 iets voor je zijn. Dit zilverkleurige exemplaar heeft namelijk 2 vriesladen, een kleine en een grote. Zo heb je snel toegang tot je ingevroren boodschappen. 

De Amerikaanse koelkast heeft energielabel E en een netto inhoud van 480 liter. Pluspunten zijn ook de no frost functie, Multi Air Flow en Dual Tech Cooling. Dit zijn eigenschappen die zorgen voor effectieve en gelijkmatige koeling. Unieke eigenschappen van de Hisense Amerikaanse koelkast

Wil je weten wat een Hisense Amerikaanse koelkast typeert? Dit zijn unieke eigenschappen en technologieën die je tegen kunt komen:

 • Fast Freeze

De Hisense Amerikaanse koelkasten beschikken vaak over een snel koelfunctie. In no-time is de Amerikaanse koelkast koud. 

 • Dual-Tech Cooling

De Dual-Tech Cooling duidt op het gescheiden systeem voor de koelkast en vriezer. Beide compartimenten worden los van elkaar aangestuurd. Dit is energie-efficiënt. 

 • Metal-Tech Cooling

Ook Metal Tech Cooling is een praktische technologie. Het metaal zorgt voor een gelijkmatige cooling. 

 • My Fresh Choice

Een andere handige eigenschap van Hisense is My Fresh Choice. Het is een speciale zone in de koelkast. Hier kun je eten of drinken op de gewenste temperatuur bewaren. 

 • No frost

Bij de Hisense Amerikaanse koelkasten vind je een no frost functie. De functie is gericht op de effectiviteit van de vriezer. Het voorkomt dat er een ijslaagje ontstaat. Zonder dat ijslaagje blijft eten langer houdbaar. En hoef je de vriezer natuurlijk niet te ontdooien. 

 • Multi Air Flow

Door de Multi Air Flow zit het met de luchtcirculatie erg goed. Lucht wordt goed verspreid door heel de koelkast. Dit is goed voor het behouden van een constante temperatuur. 

Soorten Amerikaanse koelkasten van Hisense

In vergelijking met andere merken, is het aanbod van Hisense enigszins beperkt. Je hebt bij Hisense niet de keuze uit tientallen Amerikaanse koelkasten. Desalniettemin, is het aanbod wel erg divers. 

Bij Hisense kun je Amerikaanse koelkasten met- en zonder ijsblokjes machine vinden. Daarnaast zijn ze er met een side by side- of french door indeling. En zowel in het zwart als in rvs kleur. 

Het zijn veelal grote Amerikaanse koelkasten voor grote gezinnen. Toch zijn er ook kleine Amerikaanse koelkasten of koelvriescombinaties te vinden. 

Je ziet ook een grote variatie in energiezuinigheid. De kleine koelkasten en koelvriescombinaties zijn vaak een stuk energiezuiniger met energielabel C of D. 

De voor- en nadelen van een Hisense Amerikaanse koelkast

De Hisense Amerikaanse koelkast heeft zowel voor- als nadelen. Het is goed om ze eens door te nemen. Zo krijg je namelijk een beter beeld van het merk. 

👍 Voordelen

 • Technologisch geavanceerd

Hisense voorziet de Amerikaanse koelkasten van veel praktische technologieën. Denk aan Multi Air Flow, Dual Tech en My Fresh Choice. Ze dragen bij aan de efficiëntie van de Amerikaanse koelkast. En leveren je meer gebruiksgemak op. 

 • No frost

Alle Hisense Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van een no frost functie. Dat houdt in, dat er in de vriezer geen ijslaagje kan ontstaan. Het scheelt je onderhoud en etenswaren blijven langer vers. 

 • Betaalbaar

Bij Hisense vind je Amerikaanse koelkasten van rond de duizend euro. Dat is voor een Amerikaanse koelkast erg goedkoop. En dan is er zelfs vaak nog een aanbieding. Dat maakt de Hisense Amerikaanse koelkast extra goedkoop. 

👎 Nadelen

 • Niet energiezuinig 

Bij Hisense heb je de keuze uit een Amerikaanse koelkast met energielabel E of F. Dat is ook voor een Amerikaanse koelkast, niet energiezuinig.

In vergelijking met energiezuinige Amerikaanse koelkasten, betaal je daardoor meer energiekosten. De minder grote koel vriescombinaties van het merk hebben echter vaak een beter energielabel. 

Reviews Hisense Amerikaanse koelkast

Wij namen de reviews van de Hisense Amerikaanse koelkast onder de loep. En die zijn over het algemeen erg positief. De Amerikaanse koelkasten worden positief beoordeeld vanwege de moderne vormgeving, handige indeling en effectieve koeling

Er zijn wel wat negatieve reviews te vinden over het contact met de klantenservice. Dat blijkt vooral telefonisch niet altijd goed te gaan. Dat kan een nadeel zijn als er iets kapot gaat aan de Amerikaanse koelkast en je van garantie gebruik wilt maken.

Tegenover de negatieve reviews staan echter ook veel meer positieve reviews.

De Hisense Amerikaanse koelkast vs. andere merken

Hisense is een goed merk voor een Amerikaanse koelkast. Wat opvalt is het moderne design en de praktische functies. Voor het relatief goedkope bedrag krijg je veel waar voor je geld. Meer dan bij andere merken. 

Een nadeel is wel het energielabel van de koelkasten. Dat is over het algemeen niet energiezuinig

Kosten Hisense Amerikaanse koelkast

De Hisense Amerikaanse koelkast is relatief goedkoop. Je kunt namelijk voor minder dan duizend euro al een Amerikaanse koelkast bij Hisense kopen. Dat is bij niet veel merken het geval. Laat staan als je gebruik maakt van een aanbieding. 

Qua prijsklasse kan de Amerikaanse koelkast het best worden vergeleken met de Amerikaanse koelkasten van Etna en Inventum. Bij Hisense krijg je 2 jaar garantie op jouw Amerikaanse koelkast. 

Waar koop je een Hisense Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste Hisense Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan Hisense Amerikaanse koelkasten:


Meer merken: