Inventum Amerikaanse koelkast

Ben je op zoek naar een Amerikaanse koelkast? En heb je een Inventum Amerikaanse koelkast op het oog? In dit artikel geven we je alle informatie! Op die manier kom je te weten of de Amerikaanse koelkast van dit merk iets voor je is. 

Eerst zetten we de beste Amerikaanse koelkasten van het merk onder elkaar. Daarna gaan we in op de unieke eigenschappen, het aanbod en de voor- en nadelen. 

Ook vergelijken we Inventum koelkasten met andere merken en gaan we in op de kosten. Zo heb je alle informatie om te bepalen of de Amerikaanse koelkast van Inventum iets voor je is. 

Beste Inventum Amerikaanse koelkasten

Wij zochten voor je uit welke Amerikaanse koelkasten van Inventum de beste zijn. De volgende soorten hebben de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Stuk voor stuk beschikken ze over unieke eigenschappen. 

 1. Zwarte Inventum Amerikaanse koelkast met ijsblokjes โ€“ Inventum SKV0178B
 2. Beste Inventum Amerikaanse koelkast rvs โ€“ Inventum SKV1780R
 3. Meest ruime Inventum Amerikaanse koelkast โ€“ Inventum SKV0178R

1. Zwarte Inventum Amerikaanse koelkast met ijsblokjes – Inventum SKV0178B

Een goede Amerikaanse koelkast van Inventum is de Inventum SKV0178B. De Amerikaanse koelkast heeft een inhoud van 510 liter. Het model is stijlvol vormgegeven met glanzend zwarte deuren, verzonken handgrepen en een monitor. 

De Amerikaanse koelkast is echter niet energiezuinig. Het heeft energielabel F. Wel beschikt het over een no frost functie en kan het snel koelen en vriezen. Uniek is daarnaast de ijstwister. In de koelkast is een speciale lade aangemaakt om ijsblokjes te maken. 2. Beste Inventum Amerikaanse koelkast rvs – Inventum SKV1780R

De Inventum SKV1780R heeft een rvs kleur. Dit is ook weer een ruime Amerikaanse koelkast, met een inhoud van 510 liter. Het is een side by side Amerikaanse koelkast met lange deuren. 

De Inventum SKV1780R beschikt over een snel vries- en snel koelfunctie. Daarnaast geniet je van het no frost systeem. Daarmee hoef je jouw vriezer niet meer te ontdooien. De energieklasse van de koelkast is F.3. Meest ruime Inventum Amerikaanse koelkast – Inventum SKV0178R

Ga je liever voor een nog ruimere Amerikaanse koelkast van Inventum? De Inventum SKV0178R heeft een inhoud van 532 liter. Het is een rvs koelkast met side by side deuren.

Met de Inventum SKV0178R kun je snel koelen en vriezen. Daarnaast heeft de koelkast een no frost functie en een flexibele indeling. Het open deur alarm geeft je een waarschuwing als je de deur open laat staan. Unieke eigenschappen van de Inventum Amerikaanse koelkasten

De Amerikaanse koelkasten van Inventum staan bekend om diverse eigenschappen:

 • Super koelen of super vriezen 

De Inventum Amerikaanse koelkast beschikt over een snel koel- en snel vriesfunctie. Dit komt goed van pas als je de boodschappen in de koelkast opbergt.

De koelkast koelt en vriest extra krachtig. Daardoor is het eten snel op de juiste temperatuur, waardoor er minder temperatuurschommelingen zijn.

 • No frost

De Amerikaanse koelkasten van Inventum beschikken allemaal over een no frost functie. Dat is erg gebruiksvriendelijk. Door dit systeem ontstaat er geen laagje ijs in de vriezer, waardoor je het ook niet schoon hoeft te maken. 

 • Keuze uit verschillende standen

Een handige eigenschap bij dit type Amerikaanse koelkast, zijn ook de diverse standen. Als je op vakantie gaat, kun je bijvoorbeeld de vakantiestand inschakelen. Dan verbruikt de Amerikaanse koelkast minder energie. 

 • Led verlichting 

Aan de binnenkant worden de Inventum Amerikaanse koelkasten voorzien van led verlichting. Dit geeft helder licht en gaat lang mee. 

 • Vaak open deur alarm 

De meeste Amerikaanse koelkasten van Inventum beschikken over het open deur alarm. Je krijgt een waarschuwing als je de koelkast open hebt laten staan. Dit is erg praktisch en tegelijkertijd goed voor het besparen van energie.

 • Scherp geprijsd

De prijs- en kwaliteitsverhouding is erg goed. De koelkasten van het merk zijn relatief goedkoop. Terwijl ze de gewenste kwaliteit bieden. 

De Amerikaanse koelkasten van Inventum

In het assortiment van Inventum, kom je niet onwijs veel Amerikaanse koelkasten tegen. In totaal zijn het er een handjevol. Het merk richt zich voornamelijk op andere, vaak kleinere, huishoudelijke producten. Denk aan stofzuigers, airfryers, blenders en koffiezetapparaten. 

Wat je ook veel bij Inventum ziet zijn normale koelkasten. Dit zijn koelkasten zonder vriezer in een kleiner formaat. Vaak ligt de inhoud rond de 100 of 200 liter. Dit zijn dus geen Amerikaanse koelkasten. 

Het beperkte aanbod aan Amerikaanse koelkasten bij het merk is wel divers te noemen. Je kunt kiezen uit een side by side of french door koelkast.

Er zijn kleine Amerikaanse koelkasten van Inventum, maar ook grote. Daarnaast zie je ze in het zwart en in rvs kleur en hebben de Amerikaanse koelkasten unieke eigenschappen. 

De voor- en nadelen van een Inventum Amerikaanse koelkast

Wil je weten wat je van de Inventum Amerikaanse koelkast kunt verwachten? Neem dan de voor- en nadelen eens door. Dat zegt veel over de kwaliteit van een Inventum Amerikaanse koelkast. We hebben de plus- en minpunten voor je uitgezocht:

๐Ÿ‘ Voordelen

 • No frost 

Alle Inventum Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van de no-frost techniek. No-frost voorkomt dat er een laagje ijs in de vriezer ontstaat. Hierdoor hoef je de Amerikaanse koelkast niet te ontdooien om het schoon te maken. 

 • Flexibele indeling 

De Amerikaanse koelkasten van Inventum zijn handig in te delen. De indeling is flexibel, waardoor je alles op meerdere manieren in kunt richten. Dat maakt het ook makkelijk om de Amerikaanse koelkast schoon te maken. 

 • Stijlvol 

De Inventum Amerikaanse koelkasten zijn modern en stijlvol vormgegeven. De koelkasten beschikken over lange deuren. Verder zijn de handvatten mooi afgewerkt en hebben sommige koelkasten een kleine monitor in de deur. 

 • Voordelig geprijsd

Een groot pluspunt van de Inventum Amerikaanse koelkasten is de prijs. De prijs is erg schappelijk en goed betaalbaar. Al helemaal met een aanbieding. En dat terwijl de koelkasten van goede kwaliteit zijn en je geniet van lange garantie.

 • Lange garantie 

Bij Inventum krijg je maar liefst 5 jaar garantie op een Amerikaanse koelkast. Dat is best lang voor een Amerikaanse koelkast. Bekijk wel altijd de voorwaarden om precies te weten waar je recht op hebt. 

๐Ÿ‘Ž Nadelen

 • Geen ruim aanbod 

Ga je voor een Amerikaanse koelkast van Inventum? Dan heb je niet veel keuze. Er zijn slechts enkele opties. Daarnaast zijn de opties die je hebt vrij standaard. De nieuwste technologische foefjes ontbreken bij de Amerikaanse koelkasten. 

 • Niet zo zuinig 

De Inventum Amerikaanse koelkasten zijn niet erg duurzaam. Ze zijn alleen met energielabel E en F beschikbaar. Dat is niet energiezuinig. 

 • Geen dispenser voor ijs of water

Van het merk Inventum is de Amerikaanse koelkast met ijsblokjes dispenser niet verkrijgbaar. Wat wel bij een van de Amerikaanse koelkasten voorkomt, is een ijstwister.

Dit is een systeem om in de vriezer ijsblokjes te maken. Je vult een lade bij en kunt op die manier alsnog over het ijs beschikken. 

De Inventum Amerikaanse koelkast vs. andere merken

Het is altijd goed om de Amerikaanse koelkasten van Inventum met andere merken te vergelijken. Wat in dat geval meteen opvalt, is de prijs. De Inventum Amerikaanse koelkast is een stuk goedkoper dan de rest. 

Daar staat wel tegenover dat de koelkast inhoudelijk vrij basic is. Amerikaanse koelkasten van andere merken zijn vaker uitgerust met extra functies. Denk aan een ijsblokjesdispenser, smart systemen of extra energiezuinige functies. 

Het is hierbij natuurlijk maar net wat je zoekt en wat je bereid bent te betalen. Als je aan een standaard Amerikaanse koelkast genoeg hebt, volstaat een model van Inventum. 

Kosten Inventum Amerikaanse koelkast

Een Inventum Amerikaanse koelkast is relatief goedkoop. De koelkasten zijn er voor zoโ€™n 800 tot 1000 euro. Dat is voor een Amerikaanse koelkast niet veel geld. Bovendien zijn de koelkasten regelmatig in de aanbieding. Dat maakt ze nog goedkoper. 

Waar koop je een Inventum Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste Inventum Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan Inventum Amerikaanse koelkasten:

Meer merken: