LG GS9366 NECZ Amerikaanse koelkast

januari 12, 2014 3 By mervin

amerikaanse koelkast lgDe Amerikaanse koelkast van LG, model GS9366 NECS is een energiezuinige A++ door in door koelkast.

Deze Amerikaanse koelkast is van alle gemakken voorzien en is tevens een technologisch hoogstandje. De LG GS9366 NECS is niet alleen heel praktisch ingedeeld maar ook super efficiënt. Er kan 6% meer in deze Amerikaanse koelkast aan producten worden opgeslagen dan menig ander model van deze afmeting.

Er zit standaard 10 jaar garantie op de motor (compressor) en hij heeft een ruimtebesparende ijsmaker aan boord.

Dankzij de Multi Airflow technologie kunnen producten langer vers gehouden worden. Wat deze Amerikaanse koelkast ook uitzonderlijk maakt is een Door in Door optie. Een deur in een deur om veel gebruikte producten zoals drankjes makkelijk te pakken. Doordat dit vak een stuk kleiner is, gaat er ook minder kou verloren bij het openen. Meer energie besparen dus.


 

door in door amerikaanse koelkastDoor in door

De door in door optie is een deur in een deur waardoor je makkelijk en eenvoudige drankjes of producten kunt pakken die je vaak nodig hebt. Denk hierbij aan bakboter, flesjes, blikjes, fruit, medicijnen en dergelijke. Hierdoor hoef je de grote deur niet te openen en gaat er zo min mogelijk kou verloren. Als je deze energiebesparing in een jaar op telt dan kun je aardig nog wat besparen. Bij elke keer dat een koelkastdeur open gaat ontsnap er wat koude lucht welke weer aangevuld moet worden. De motor (compressor) moet harder gaan werken om de temperatuur weer op peil te houden. De deur in een deur bevat niet alleen een koelvak maar heeft ook in de deur zelf de mogelijk om flesjes en andere producten te huis-houden. Hoe minder temperatuur schommelingen binnen in de koelkast, hoe langer producten vers blijven.

 

 

Led verlichting

Deze Amerikaanse koelkast is helemaal voorzien van led verlichting. Niet alleen is led verlicht energiezuiniger maar geeft het ook geen warmte af wat de koelkast later weer gaan compenseren. De levensduur van led is gemiddeld 50 jaar t.o.v. 3 jaar met een normale koelkast gloeilamp.

 

 

No Plumbing (geen loodgieter nodig)

No plumbing wil zeggen dat deze Amerikaanse koelkast niet aangesloten hoeft te worden op de waterleiding. Er is en waterreservoir aanwezig maar er kan ook een fles bronwater worden aangesloten op de watertap. Zo heb je heel eenvoudig altijd koud water bij de hand.

 

 

v fresh lg amerikaanse koelkastV Fresh lade

Er is een V Fresh lade aanwezig waarin je voedsel nog verser kunt houder. Omdat de V Fresh er voor zorgt dat met een druk op de knop de lucht uit de lade wordt geperst blijft voedsel zoals groenten, vlees en vis langer vers. Groenten blijft langer vers en behoudt ook langer kleur en smaak.


 

5/5 - (6 votes)