LG GS9367NSBV AMERIKAANSE KOELKAST

maart 21, 2017 0 Door mervin

LG GS9367NSBVDE AMERIKAANSE KOELKAST GS9367NSBV VAN LG

Een prachtige Amerikaanse koelkast waar LG trots op mag zijn, want wees nou eerlijk: wie wil deze Amerikaanse koelkast niet?  De LG GS9566NSBV bewijst dat LG een uitstekende fabrikant is op het gebied van Amerikaanse koelkasten.

Deze door-in-door Amerikaanse koelkast voldoet aan alle wensen die jij kan stellen aan een Amerikaanse koelkast en heeft al vele tevreden gebruikers.

DESIGNLG GS9367NSBV

De Amerikaanse koelkast van LG is een koelkast die je aanspreekt, bij de eerste oog opslag wil je meer weten en ben je stiekem al super enthousiast over de aanschaf van zo een grote en vooral luxe Amerikaanse koelkast, de LG GS9566NSBV is een echte traktatie voor het oog.

De LG GS9566NSBV is niet een gewone Amerikaanse koelkast waaraan je gewend bent, zo heeft de LG GS9566NSBV een door-in-door functie. Dit houdt in dat je niet alleen te maken hebt met twee deuren, maar ook beschikt over een speciale deur die zich in het bovenste deel van het koelvak bevindt. Het voordeel dat de deur met zich meebrengt is niet alleen een futuristisch enthousiasmerende uiterlijk maar ook een extra zuinige koelkast.

LG GS9367NSBVDOOR-IN-DOOR

Vaak wordt de koelkast in een huishouden geopend om kleine dingen te pakken, denk hierbij aan een flesje drinken of een toetje of broodboter. Om telkens hiervoor de deur te openen verliest de koelkast veel koude lucht wat erna opnieuw aangemaakt moet worden.

Met de door in door open je alleen een klein deel van de Amerikaanse koelkast en ontsnapt er dus minder lucht dan er zou ontsnappen tijdens het openen van de hele deur. Er hoeft dus minder nieuwe lucht aangemaakt te worden zodra de deur weer sluit.

LINEAR COMPRESSOR

Iets wat LG speciaal heeft ontwikkeld voor hun koelkasten is de linear compressor, vanzelfsprekend is de Amerikaanse koelkast LG GS9566NSBV hier ook mee uitgerust.

Een linear compressor zorgt voor een extra zuinige koelkast en bespaar jou op deze manier handen vol met geld over de jaren heen, en het mooiste is u heeft dan ook nog eens 10 jaar garantie op deze compressor.

De compressor past zich aan, aan de snelheid die hij nodig heeft om op dat moment de Amerikaanse koelkast te koelen. Wanneer dit minder hard nodig is zal de compressor minder hard werken en dit maakt de LG GS9566NSBV extra zuinig.

BALANCE CRISPER

Special om jouw groente en fruit zo lang mogelijk vers te houden is de LG GS9566NSBV uitgerust met een Moist Balance Crisper.

Dit houdt in dat er binnen in de speciale moist balance lade een technologie is toegepast waardoor de vochtigheid van de lucht optimaal op peil wordt gehouden, hiermee is rekening gehouden met wat jouw groente en fruit exact nodig heeft om zo lang mogelijk zijn versheid te behouden.

LG GS9367NSBVBIO-SHIELD

Schimmelvorming is bij veel Amerikaanse koelkasten nog altijd een probleem, dit ontstaat vooral op de plek waar de deuren sluiten en dat geef een onfrisse en vieze impressie en is niet optimaal voor uw etenswaren die zich binnenin de koelkast bevinden.

Echter is dit probleem dankzij het bio-shield van LG geheel verdwenen, het bio-shield geeft de LG GS9566NSBV een antibacteriële dichting. Dit houdt in dat de schimmelvorming geen kans heeft om te onstaan omdat de deur perfect afgesloten is.

WATER EN IJSDISPENSER

Een water en ijsdispenser is bijna onmisbaar in een Amerikaanse koelkast en vaak een leuke extra voor mensen die besluiten één aan te schaffen. Echter wordt er door het nemen van een water en ijsdispenser veel ruimte ingeleverd die gebruikt had kunnen worden voor het opslaan van etenswaren in het vriesvak.

Voor de LG GS9566NSBV heeft LG hier een oplossing voor gevonden. In tegenstelling tot andere Amerikaanse koelkasten is de ijsmaker voor de water en ijdispenser in deze koelkast maar slechts 13,5cm! In andere Amerikaanse koelkasten zijn deze ruim 18,3cm! Dit levert maar liefst een voordeel op van ruim 27 liter opslagruimte.

KINDERSLOT

Om gevaren zoveel mogelijk uit te sluiten voor de jongste gezinsleden rust LG al zijn producten uit met een kinderslot, zo heeft de LG GS9566NSBV ook een kinderslot.

Het kinderslot is makkelijk de activeren en ook makkelijk te deactiveren voor een volwassene, de jongste gezinsleden zijn hier zelf echter niet toe in staat waardoor de veiligheid van al uw gezinsleden volledig bewaakt wordt.

Technische specificaties LG GS9566NSBV

MerkLG
TypeGS9566NSBV
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik480kW
Afmetingen
Hoogte179,0 cm
Breedte91,2 cm
Diepte71,2 cm
Inhoud
Koelcapaciteit405 liter
Vriescapaciteit209 liter
Totaal614 liter
Verlichting
KoelkastLed
VriezerLed
Opties
Multi airflowJa
Bio-shieldJa
Gesloten achterzijdeJa
Express vriezenJa
Linear CompressorJa
KinderslotJa
No frostJa
IJsblokjes- en WaterdispenserJa
Koelen
Aantal plateaus4
Aantal deurcompartimenten6
Groentelade3 (incl Moist Balance)
Uitneembaar FlessenrekJa
Lucht filterJa
Moist Balance Crisper1
Vriezen
Vrieslades2
Aantal plateaus5
Aantal deurcompartimenten3
Overige zaken
Geluidsproductie41 dB
Display en BedieningBlauw LED
KlimaatklasseSN-T
LG GS9367NSBV AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 3 votes