LG GSB325PVQV AMERIKAANSE KOELKAST

september 4, 2014 1 Door mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST GSB325PVQV VAN LG
LG GSB325PVQV

Altijd al een Amerikaanse koelkast gewild maar nooit in staat geweest om de torenhogen prijzen te betalen of zoek je liever een goedkope Amerikaanse koelkast? Dan is de LG GSB325PVQV een ideale keuze.

Deze Amerikaanse koelkast is niet alleen goedkoop voor zijn soort maar ook nog eens super zuinig en extra groot. Verwen jezelf met hoge kwaliteit voor een goede prijs en overweeg de LG GSB325PVQV.

 

Design

LG GSB325PVQV

Het design can de LG GSB325PVQV is ideaal voor iemand die niets complex zoekt, de Amerikaanse koelkast van LG straalt rust uit en is een aanwinst voor iedereen die een rustigtintje wilt toevoegen aan de keuken.

Ondanks dat de koelkast een simpele en rustgevende uitstraling heeft zal hij het middelpunt worden van de keuken, met de samenhangende kleur die terug komt in elk deel van de koelkast is de LG GSB325PVQV een echte aanwinst voor elke keuken.

Verwen jezelf en je keuken met deze Amerikaanse koelkast, en serveer voortaan alleen nog super vers eten.

ZUINIG A+

Zoals aangegeven is de LG GSB325PVQV altijd zuinig, met zijn Energieklasse A+ zullen jou rekeningen laag blijven. Een zuinige Amerikaanse koelkast is altijd van belang omdat wat voor ons een klein verschil lijkt tussen energieklasse kan uiteindelijk een groot verschil zijn op je rekeningen.

Zo is het verschil van energieklasse A naar energieklasse A+ al een verschil in kosten van 20%, een groot verschil dus!

LG GSB325PVQVNO FROST

Één van de dingen die de LG GSB325PVQV zo zuinig maakt is de Total no frost technologie, deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat binnenin het vriesvak.

Zo kost 5mm aan ijsvorming al voor 30% meer(!) energieverbruik, kies bij het kopen van een nieuwe Amerikaanse koelkast dus altijd voor een met de no frost technologie.

Voor de koelkast is het voordeel dat er zich geen condens meer ontwikkelend tegen de wanden van het koelvak, dit is een speciale ontwikkeling door LG speciaal voor hun Amerikaanse koelkasten.

Geen ijs en condensvorming zorgt ervoor dat alleen dingen gekoeld worden die ook echt gekoeld moeten worden, er wordt dus geen energie meer verspild aan het koelen van plaatsen die dit niet nodig hebben.

EXTRA RUIMTE

Dat Amerikaanse koelkasten groot zijn is natuurlijk geen geheim, echter krijg je bij de LG GSB325PVQV nog meer ruimte in het vriesvak.

Niet alleen omdat de no frost technologie bezuinigd op de ruimte die normaal gebruikt zou worden voor ijsvorming maar ook omdat deze Amerikaanse koelkast van LG geen water- en ijsdispenser heeft, dit maakt de koelkast niet alleen goedkoper maar geeft de koelkast ook meer ruimte in het vriesvak waar normaal jouw ijswater opgeslagen zou zijn.

Profiteer van deze ruimte maak je nooit meer druk over ruimtegebrek.

MULTI AIR FLOWLG GSB325PVQV

Om de versheid van jouw etenswaren te bewaken is de Amerikaanse koelkast LG GSB325PVQV uitgerust met de Multi air flow technologie.

Een Amerikaanse koelkast heeft grote deuren waar bij het openen veel lucht kan ontsnappen. Echter is dit geen probleem meer met het miltu air flow systeem. De luchttoevoer binnenin de Amerikaanse koelkast is verdeelt over meerdere locaties en dus meerdere gleuven. Zo zit er op elke verdieping één zodat elke verdieping een gelijke behandeling krijgt op het koelgebied.

Moist Balance

De LG GSB325PVQV beschikt over een speciale lade die uitgerust is met de moist balance crisper. In deze lade wordt het vochtigheid niveau geoptimaliseerd, speciaal op de waarde die jouw groente en fruit nodig hebben om langdurig vers te blijven.

Door jouw groente in de moist balance lade van de LG GSB325PVQV te stoppen kan jij langer genieten van vers groenten en fruit, gehaast alles op moeten maken of elke week opnieuw groente of fruit weggooien is niet meer nodig.

LG GSB325PVQVKinderslot

Net zoals voor jezelf is het ook voor LG van belang om jouw gezin veiligheid te bieden wanneer jij één van LGs producten aanschaft.

Speciaal om een jong gezin te beschermen tegen allerlei mogelijke gevaren is de LG GSB325PVQV uitgerust met een speciaal kinderslot.

Het kinderslot is voor jou makkelijk aan te zetten en te activeren en weer te deactiveren, maar uw kleinste gezinsleden zouden dit zelf niet kunnen doen, en gemakkelijk maar veilig systeem.

Technische specificaties LG GSB325PVQV

MerkLG
TypeGSB325PVQV
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik442 kW
Afmetingen
Hoogte175,3 cm
Breedte89,4 cm
Diepte73,1 cm
Inhoud
Koelcapaciteit360 liter
Vriescapaciteit231 liter
Totaal591 liter
Verlichting
KoelkastLed 40w
VriezerLed
Opties
Multi airflowJa
DeuralarmJa
Eier-rekJa
Express vriezenJa
Linear CompressorJa
KinderslotJa
No frostJa
IJsblokjes- en WaterdispenserNee
Koelen
Aantal plateaus3
Aantal deurcompartimenten4
Groentelade2
Uitneembaar FlessenrekNee
Vriezen
Vrieslades2
Aantal plateaus3
Aantal deurcompartimenten5
Overige zaken
Geluidsproductie40 dB
Display en BedieningButtons
KlimaatklasseSN-T
LG GSB325PVQV AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 4 votes