LG GSL325NSCV AMERIKAANSE KOELKAST

augustus 27, 2014 1 By mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST GSL325NSCV VAN LG

LG GSL325NSCV

 

Het bekende merk LG is onderhand veel meer dan alleen dan telefoons, tegenwoordig vind je in veel huishoudens LG home cinema sets, wasmachines en stofzuigers. Een koelkast van het merk LG is een slimme en betrouwbare keuze waar je achteraf geen spijt van krijgt.

Ze zijn niet alleen mooi qua uiterlijk maar ook uitstekend in elkaar gezet en leveren wat er beloofd wordt.

STRAK DESIGN

De Amerikaanse koelkast LG GSL325NSCV is ontworpen om een echte aanwinst te zijn in de keuken. Niet alleen om de fantastische systemen die de Amerikaanse koelkast biedt maar ook om het uiterlijk.

De koelkast van RVS Brushed steel heeft een design die onmiddellijk opvalt en waar je direct verliefd op wordt. Met nauw afgewerkte deuren en de elegant dunne bijpassende Vista handgrepen is de koelkast niet alleen strak afgewerkt maar ook elegant.

WATER EN IJSDISPENSER

Zoals de meeste Amerikaanse koelkasten heeft de LG GSL325NSCV ook een water en ijs dispenser. De water en ijsdispenser kan gebruikt worden voor koud water en ijs.

Zo krijg jij jouw koude drankjes zonder de deuren van de koelkast te hoeven openen, dit houdt in dat er geen warmte uit de Amerikaanse koelkast ontsnapt en dat de koelkast niet opnieuw extra koude lucht hoeft aan te maken, dit bespaart voor jou op LG GSL325NSCV  opende energiekosten.

GROTE CAPICITEIT

De LG GSL325NSCV staat bekend om zijn grote capaciteit, je hoeft je niet gerust te maken dat je in nood komt qua beschikbare ruimte.

Met twee handige extra diepe groente en fruit lades in het koelgedeelte kan je alles handig kwijt, verder beschikt de Amerikaanse koelkast over 4 ruime deurvakken en een opberg vak voor uw eieren waar je ruim al uw drinken en benodigdheden in kan opbergen.

ENERGIEKLASSA A+ LINEAR COMPRESSORLG GSL325NSCV compressor

LG werkt voortdurend aan het energiezuiniger maken van hun koelkasten, zo weet jij dat jij beschikt over de nieuwste ontwikkelingen als het aankomt op het besparen van energie.

Zo beschikt de LG GSL325NSCV over een linear compressor, de linear compressor heeft minder wrijvingsweerstand dan andere compressors. Met de compressortechnologie van LG is het aantal frictiepunten teruggebracht van 4 naar slechts één. Ook kan de lineare compressor van de LG GSL325NSCV zich aanpassen naar hoe hard er gekoeld moet worden, hierdoor staat hij alleen aan wanneer nodig en draait hij niet voortdurend volle toeren. Dit is goed voor maar liefst een energie besparing van 32%.

MULTI-AIR FLOW

Met het Multi-air flow systeem blijft alles in de koelkast langer vers. Bewaar dus gerust al uw groenten en fruit in de Amerikaanse koelkast.

De Multi-air flow zorgt ervoor dat uw groente en fruit langer vers blijft waardoor uw eten de meeste voedingsstoffen behoudt en deze niet verliest.

Het LG Multi airflow-systeem zorgt ervoor dat koude lucht gelijkmatig verdeelt wordt over de hele koelkast. Het behouden van een gelijke temperatuur wordt hiermee in stand gehouden waardoor het niet uitmaakt waar jij je etenswaren bewaard, alles wordt gelijk en correct gekoeld.

TOTAL NO FROST

Krijg gegarandeerd de beste koelprestatie met LG GSL325NSCV het Total no frost systeem van LG voor Amerikaanse koelkasten zoals de GSL325NSCV.

Met het No Frost systeem ontstaat er geen ijsvorming in de koelkast, uit onderzoek blijkt dat in koelkasten die geen ijsvorming hebben meer energie besparen, zo is 5mm aan ijsvorming al goed voor zo een 30% meer energieverbruik.

Bij de LG GSL325NSCV heb je geen condens en ijsvorming aan de zijkanten in zowel het vriesvak als het koelvak.

KINDERSLOT

Bij LG gaat het niet alleen maar om het verkopen van hun Amerikaanse koelkasten, zo proberen ze zichzelf ook in de schoenen te zetten van het hedendaagse gezin en de veiligheid daarvan.

Om de veiligheid van iedereen te kunnen bewaren is net zoals vele andere LG producten ook de Amerikaanse LG GSL325NSCV voorzien van een kinderslot. Het kinderslot is voor een ouder makkelijk en snel te activeren.

Met het kinderslot hoopt LG zoveel mogelijke risico’s en gevaren uit te sluiten.

 

Technische specificaties LG GSL325NSCV

Merk LG
Type GSL325NSCV
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 442 kW
Afmetingen
Hoogte 175,3
Breedte 89.4
Diepte 73.1
Gewicht 110
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 346 liter
Netto Vriescapaciteit 178 liter
Netto Totaal 524 liter
Verlichting
Koelkast Led 40W
Vriezer Led
Opties
Multi airflow Ja
Deuralarm Ja
Kinderslot Ja
Total no frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal plateau’s 3
Aantal duercompartimenten 4
Groentelade 2
Eierhouder Ja
Uitneembaar Flessenrek Nee
Vriezen
Vrieslades 2
Extra ijslade Ja
Ijsmachine Nee
Express vriezen Ja
Overige zaken
Geluidsproductie 40 dB
Display en Bediening Led 88 Touch
Klimaatklasse SN-T
4.8/5 - (6 votes)