LG GSL325PVCV AMERIKAANSE KOELKAST

september 6, 2014 3 By mervin

LG GSL325PVCVDE AMERIKAANSE KOELKAST GSL325PVCV VAN LG

Zoals vele producten van LG is de LG GSL325PVCV een product van uitstekende en betrouwbare kwaliteit. Zo is de koelkast uitgerust met een zuinige energieklasse A+ en technologieën zoals multi air flow, total no frost en een speciaal ontwikkelde linear compressor waar maar liefst 10 jaar garantie op zit.

De LG GSL325PVCV is niet alleen een goede Amerikaanse koelkast van binnen maar ziet er van buiten ook nog eens chic en goed ontworpen uit.

LINEAR COMPRESSOR

Een van de beste kwaliteiten van LG is hun linear compressor die speciaal voor LG amerikaanse koelkasten ontwikkeld is. De Lineaire compressor zorgt voor een grote bezuiniging van het gebruik van de LG GSL325PVCV.

Deze compressor is ontwikkeld zich te kunnen aanpassen op hoe veel koeling de koelkast op dat moment echt nodig heeft, indien de koelkast op een moment minder hard moet koelen om de temperatuur te behouden zal de compressor in de LG GSL325PVCV zich hieraan aanpassen, dit bespaar voor jou in de kosten.

ENERGIEKLASSE A+LG GSL325PVCV

De LG GSL325PVCV is gelabeld met een Energieklasse A+ label, dit mede dankzij de linear compressor. Wat ook bijdraagt aan het zuinige verbruik van deze zuinige koelkast is de no frost technologie. ‘

Het aanschaffen van deze Amerikaanse koelkast is dus niet alleen goed voor de versheid van jouw producten maar ook voor je portemonnee.

NO FROST

Het gebruik van no frost is steeds belangrijker in Amerikaanse koelkasten. Dit komt omdat het gebruik van no frost ruimte, gemak en besparing oplevert.

Het gebruik van een ijslaag van maar 5mm kan al zorgen voor een toename in gebruik van maar liefst 10%, de LG GSL325PVCV heeft hier geen LG GSL325PVCVlast van omdat de total no frost technologie ervoor zorgt dat er zich geen ijsvorming kan vormen in het vriesgedeelte van de amerikaanse koelkast.

Hierdoor hoef je ook nooit meer jouw koelkast te ontdooien!

MULTI AIR FLOW

Door gebruik te maken van een multi air flow kan de LG GSL325PVCV versheid garanderen, multi air flow houdt in dat er op meerdere punten in de koelkast koude lucht aangeleverd wordt. Hierdoor blijft de temperatuur in de koelkast op een vaste lijn.

Wanneer de koelkast deur geopend wordt ontsnapt er altijd koude lucht die na het sluiten van de koelkast weer opnieuw aangemaakt moet worden. Dit gaat dankzij de vele luchtstromingen binnenin de koelkast razend snel.

Versheid van al uw producten wordt hierdoor gegarandeerd en al uw etenswaren blijven langer vers en behouden langer hun rijke smaak en alle vitamines.

MOIST BALANCE CRISPER

Om al uw etenswaren een plek te geven waar ze alles kunnen krijgen om hun versheid te behouden is de LG GSL325PVCV uitgerust met een moist balance crisper.

Een moist balance crisper is een speciale lade binnenin de Amerikaanse koelkast die  speciaal ontworpen is om het percentage van de LG GSL325PVCVvochtigheidsbalans ideaal op peil te houden voor een langdurige versheid en om uw groenten zo smakelijk mogelijk te houden.

SLIM DOOR IJS MAKER

Wanneer je een water en ijs dispenser hebt in jouw Amerikaanse koelkast heb je vaak te maken met het probleem dat je toch wel wat ruimte inlevert in het vriesvak van de koelkast.

Echter met de LG GSL325PVCV is dit niet meer het geval, door een handigheidje is de ijsmaker van de Amerikaanse koelkast perfect weggewerkt en extra vlak. Hierdoor is er dus meer ruimte beschikbaar en heb je alsnog een goed functionerende ijsmaker binnenin jouw Amerikaanse koelkast.

 

 

 

Technische specificaties LG GSL325PVCV

Merk LG
Type GSL325PVCV
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 442 kW
Afmetingen
Hoogte 175,3 cm
Breedte 89,4 cm
Diepte 73,1 cm
Inhoud
Koelcapaciteit 360 liter
Vriescapaciteit 214 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Multi airflow Ja
Gesloten achterzijde Ja
Express vriezen Ja
Linear Compressor Ja
Kinderslot Ja
No frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal plateaus 4
Aantal deurcompartimenten 4
Groentelade 2
Uitneembaar Flessenrek Nee
Vriezen
Vrieslades 2
Aantal plateaus 3
Aantal deurcompartimenten 3
Overige zaken
Geluidsproductie 40 dB
Klimaatklasse SN-T
5/5 - (4 votes)