LG GSP325PVCV Amerikaanse koelkast

januari 29, 2014 2 By mervin

lg GSP325PVCVDe Amerikaanse koelkast van LG, type GSP325PVCV is een zuinige koelkast met veel opties.

Deze Amerikaanse koelkast is niet alleen zuinig maar heeft erg veel ruimte en opties aan boord.

Zo is er 345 liter aan koelcapaciteit en 162 liter aan vriescapaciteit.

Er is een ijsblokjes machine, een ijs-crusher en een waterdispenser.

De Homebar maakt het mogelijk om snel even een koud drankje te pakken.

De Lineare motor heeft 10 jaar garantie!

Energieklasse A+

De LG GSP325PVCV is energiezuinig en is heeft een energielabel A+. Hij verbruikt 445kWh per jaar. Dit kost per jaar ongeveer 102,- euro aan stroom.

Lineare compressor

lineair compressor amerikaanse koelkastDe Lineare compressor (motor) zorgt voor minder geluidsproductie en is energiezuiniger. Daarnaast is de techniek zeer betrouwbaar en geeft de fabrikant 10 jaar garantie op de compressor.

De Linerare compressor is zo gebouwd dat het minder wrijving ondervind. Minder wrijving is een hogere levensduur en een lager energieverbruik.

Grote capaciteit

Deze Amerikaanse koelkast is zeer ruim en heeft een netto koelruimte van 360 liter. Ook het vriesgedeelte is zeer ruim met 214 liter.

multi air flow amerikaanse koelkastMulti airflow

De Multi Airflow zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling wat voor een constantere temperatuur zorgt. Dit komt de versheid ten goede.

No Frost

No Frost voorkomt aanvriezen. Hierdoor hoeft deze Amerikaanse koelkast dus niet mer ontdooit te worden en vriezen producten niet aan elkaar vast.

no frost amerikaanse koelkastMoist Balance Crisper

De Moist Balance Crisper is een speciale groentelade welke het vochtigheidsniveau regelt waardoor groenten en fruit langer vers blijft.

Water dispenser

De water dispenser zorgt altijd voor koud water. Makkelijk om koude drankjes mee te maken.

Ijsdispenser

De ijsdispenser kan ijsblokjes maken en crushed ijs (schaafijs). Altijd een koeldrankje binnen handbereik.

Aansluiten op de waterleiding

Deze Amerikaanse koelkast wordt geleverd met aansluitmateriaal om hem aan te sluiten op de waterleiding. Dit is nodig om de water- en ijsdispenser te laten werken en u altijd te voorzien van vers water en ijs.

Led verlichting

De led verlichting heeft een aantal voordelen. Zo gaat led veel langer mee dan een normale koelkast gloeilamp. De levensduur van ligt rond de 50 jaar. Daarnaast verlicht led de koelkast en de producten beter waardoor ze ook bij een volle koelkast beter verlicht worden. Led is energiezuinig en verbruikt minder energie dan een normale koelkast gloeilamp.

Turbo koel- en vriesfunctie

Na het inladen van de boodschappen kan deze Amerikaanse koelkast een boost gegeven worden om de nieuwe producten extra snel op de juiste temperatuur te brengen.

De LGĀ GSP325PVCV is voorzien van led verlichting wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo heeft led een veel langere levensduur t.o.v. een normale lamp. Led kan tot 50 jaar mee. Led wordt daarnaast kinderslotamerikaanse koelkastniet warm wat weer het klimaat in de koelkast ten goede komt. Ook geeft led meer en witter licht waardoor producten beter verlicht worden.

Child lock

Er is een Child lock aanwezig waardoor kinderen de koelkast niet open kunnen krijgen als deze functie geactiveerd is.

Indeling

Achter de rechter deur zit het koelgedeelte. Er zijn 3 verstelbare plateau’s en 2 lades aanwezig. De onderste lade is een fresh zone. Hier blijft vlees en vis langer vers. In de deur zelf zitten 5 vakken en een gedeelte voor de homebar. De homebar maakt het mogelijk om even snel een drankje te pakken zonder de deur te openen. Dit spaart weer energie uit omdat de koelkast daardoor minder kou verliest. De rechterdeur verbergt het vriesgedeelte. Daar zijn 4 plateau’s en 2 lades aanwezig wat een zee aan ruimte biedt. In de deur zelf zitten nog eens 4 opbergvakken.

Technische specificaties

Merk LG
Type GSP325PVCV
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 445 kWu
Energiekosten per jaar 102,- euro
Afmetingen
Hoogte 175,3 cm
Breedte 89,4 cm
Diepte 73,1 cm
Gewicht 112 kg
Inhoud
Koelcapaciteit 345 liter
Vriescapaciteit 162 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Turbokoelen Ja
Homebar Ja
Ijscrusher Ja
Ijsblokjesmachine Ja
Waterdispenser Ja
Overige zaken
Geluidsproductie 40 dB
Bediening Touch
Wateraanvoer Wateraansluiting
5/5 - (5 votes)