Liebherr Amerikaanse koelkast: Bekijk de beste & Informatie

Wil je meer weten over de Liebherr Amerikaanse koelkast? In dit artikel geven we je meer informatie.

Ontdek welke Liebherr Amerikaanse koelkasten de beste zijn en wat ze typeert. Ook kom je de voor- en nadelen te weten en vergelijken we de koelkasten met die van andere merken.

De volgende Amerikaanse koelkasten van Liebherr raden wij aan. Dit zijn Amerikaanse koelkasten van topkwaliteit. Ze hebben een moderne uitstraling en blinken uit in technologische eigenschappen:

 1. Zuinigste Liebherr Amerikaanse koelkast – Liebherr XRFbs 5295-20
 2. Beste Liebherr Amerikaanse koelkast vriesladen – Liebherr CBNes 6256-25

Beste Liebherr Amerikaanse koelkasten

Nieuwsgierig geworden naar de beste Liebherr Amerikaanse koelkasten? Bekijk hieronder de uitgebreide product omschrijvingen en specificaties:

1. Zuinigste Liebherr Amerikaanse koelkast – Liebherr XRFbs 5295-20

De Liebherr XRFbs 5295-20 heeft energielabel D. Dat is voor een Amerikaanse koelkast erg energiezuinig. Dat scheelt je veel in energiekosten. Maar dat is niet het enige voordeel van deze Liebherr Amerikaanse koelkast. 

Dit zilveren side by side model heeft een geluidsniveau van 35 decibel. Dat is erg stil. De Amerikaanse koelkast beschikt over no frost. Hierdoor is het niet nodig de koelkast te ontdooien. Ook de BioFresh lade en Power Cooling zijn handige technieken. 

Met een inhoud van in totaal 665 liter, is dit een Amerikaanse koelkast waar je alles in kwijt kunt. Ook voor grote gezinnen is de inhoud ruim voldoende. 2. Beste Liebherr Amerikaanse koelkast met vriesladen – Liebherr CBNes 6256-25

De Liebherr CBNes 6256-25 is een Amerikaanse koelkast met vriesladen. Twee vriesladen om precies te zijn. Die lades maken de toegang tot bevroren producten makkelijker en sneller. Je kunt immers in één handeling al bij je producten. 

Daarnaast is de Liebherr CBNes 6256-25 met een totale inhoud van 523 liter erg ruim. De koelkast beschikt over een BioFresh lade waar eten extra lang vers blijft. Pluspunten zijn ook de no frost functie, Duo Cooling- en Super Cool technologie. 

Een leuke eigenschap is daarnaast de ijsblokjesdispenser in de deur. Deze Amerikaanse koelkast heeft energielabel FUnieke eigenschappen van een Liebherr Amerikaanse koelkast

De volgende eigenschappen en technologieën zie je bij een Liebherr Amerikaanse koelkast vaak terug:

 • BioFresh lade

Een unieke eigenschap van de Liebherr Amerikaanse koelkast, is de BioFresh lade. In deze lade is de temperatuur precies 0 graden. De optimale temperatuur om eten lang vers te houden. 

 • No frost

De Liebherr Amerikaanse koelkasten zijn Amerikaanse koelkasten met no frost functie. Dit is een groot voordeel voor het onderhoud van de vriezer. Er ontstaat namelijk geen ijslaagje in de vriezer. Dat scheelt weer ontdooien. Ook blijven bevroren etenswaren langer vers. 

 • Duo Cooling

Bij Liebherr zie je vaak de Duo Cooling technologie. Het koelgedeelte en het vriesgedeelte worden dan los van elkaar aangestuurd. Dit is efficiënter. 

 • Power Cooling

Nog een handige technologie is Power Cooling. De koude lucht zorgt ervoor dat etenswaren langer houdbaar blijven. Door de krachtige koeling is de koelkast snel op de gewenste temperatuur. 

 • Led verlichting

De Amerikaanse koelkasten van Liebherr zijn voorzien van led verlichting. Dat zorgt voor helder en gelijkmatig licht in de koelkast. Het voordeel is ook dat de lampen lang meegaan. 

 • Smart Device Ready

Verschillende Liebherr Amerikaanse koelkasten zijn Smart Device Ready. Op een later moment kun je er de Smart Device Box op aansluiten. In combinatie met die box, zijn de Amerikaanse koelkasten op afstand te bedienen. 

Soorten Amerikaanse koelkasten van Liebherr

Bij Liebherr heb je niet veel keuze uit Amerikaanse koelkasten. Er zijn maar een paar soorten om uit te kiezen.

Dat zijn grote Amerikaanse koelkasten met veel moderne functies in een side by side of french door indeling. De rest van het assortiment van Liebherr is wel erg uitgebreid. 

Zo zijn er tientallen kleine tafelkoelkasten en koelvriescombinaties verkrijgbaar. Ook kun je denken aan inbouw koelkasten en koelkasten met of zonder vriesvak. Zelfs wijnkoelkasten komen voor in het assortiment. 

Dit zijn ook weer koelkasten met veel handige technische foefjes. Denk aan de Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine. Bovendien zijn ze relatief energiezuinig en verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. 

De voor- en nadelen van een Liebherr Amerikaanse koelkast

De Liebherr Amerikaanse koelkast heeft diverse voor- en nadelen. Net als Amerikaanse koelkasten van andere merken. We zetten ze voor je onder elkaar:

👍 Voordelen

 • Technologisch vooruitstrevend

Je ziet het al bij de bovenstaande eigenschappen; op technologisch gebied zijn Liebherr Amerikaanse koelkasten van alle gemakken voorzien. De technologieën maken de koelkasten extra gebruiksvriendelijk en zorgen voor een effectieve werking. 

 • Praktisch

De Liebherr Amerikaanse koelkasten zijn gericht op gebruiksgemak. De indeling is praktisch en ze zijn voorzien van handige functies. 

 • Stijlvol

De Amerikaanse koelkasten van Liebherr zijn modern vormgegeven. Ze passen daardoor bijna altijd bij de rest van het interieur. 

 • Lange garantie

Bij Liebherr kun je maar liefst 7 jaar garantie krijgen op een Amerikaanse koelkast. Dat is veel meer dan bij andere merken. Dit geeft aan dat de kwaliteit betrouwbaar is. 

👎 Nadelen

 • Prijzig

De Amerikaanse koelkasten van Liebherr zijn een stuk duurder dan gemiddeld. Qua prijs begeeft het merk zich in een hoge prijsklasse. Daar staat wel kwaliteit tegenover. Voor een goedkopere deal kun je op zoek gaan naar een aanbieding. 

De Liebherr Amerikaanse koelkast vs. andere merken

In vergelijking met andere merken is een Liebherr Amerikaanse koelkast van goede kwaliteit. De Amerikaanse koelkasten van het merk gaan jaren mee.

In de koelkasten van Liebherr blijven etenswaren lang vers. Bovendien zijn de koelkasten voorzien van veel handige eigenschappen

Kosten van een Liebherr Amerikaanse koelkast

In vergelijking met andere merken is de Liebherr Amerikaanse koelkast prijzig.

Dit zijn Amerikaanse koelkasten voor het hogere prijssegment. Denk aan kosten rond de 6 duizend euro. Als je zoekt naar een aanbieding, kunnen de kosten goedkoper uitpakken. 

Alternatieven voor een Liebherr Amerikaanse koelkast

Er zijn meerdere alternatieven voor een Amerikaanse koelkast van Liebherr. Merken met redelijk vergelijkbare Amerikaanse koelkasten zijn LG, Samsung en Bosch. Bij alle drie deze merken krijg je veel waar voor je geld. 

Zoek je als alternatief juist een goedkope Amerikaanse koelkast? Kijk dan eens naar Hisense-, Etna- of Beko Amerikaanse koelkasten. Bij deze merken worden er goedkopere koelkasten aangeboden. 

Waar koop je een Liebherr Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste Liebherr Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan Liebherr Amerikaanse koelkasten:


Meer merken: