Samsung Amerikaanse koelkast

Is jouw oog op een Samsung Amerikaanse koelkast gevallen? Dan wil je natuurlijk weten of deze koelkast van goede kwaliteit is. Dat zochten we voor je uit.

In dit artikel ontdek je of de Amerikaanse koelkast van Samsung iets voor je is. 

Eerst gaan we in op de beste Samsung Amerikaanse koelkasten. Vervolgens kom je meer te weten over de unieke eigenschappen, het aanbod en de voor- en nadelen.

Ook vergelijken we de Amerikaanse koelkast van Samsung met dat van andere merken. 

De 5 beste Samsung Amerikaanse koelkasten

Er zijn veel Amerikaanse koelkasten van Samsung. Je vindt ze in diverse afmetingen, prijsklassen en indelingen. Wij zochten voor je uit welke Amerikaanse koelkasten van het merk de beste zijn:

 1. Meest zuinige Samsung Amerikaanse koelkast – Samsung RS68A884CB1/EF
 2. Beste Samsung Amerikaanse koelkast met scherm – Samsung RS6HA8891B1/EF
 3. Door in door Amerikaanse koelkast Samsung – Samsung RH69B8921B1/EF
 4. Ruime Samsung Amerikaanse koelkast – Samsung RS68A8842S9/EF Rvs
 5. Grote Samsung Amerikaanse koelkast met vriesladen – Samsung RF23R62E3B1/EG


1. Meest zuinige Samsung Amerikaanse koelkast – Samsung RS68A884CB1/EF

Zuinigste-Amerikaanse-koelkast-Samsung-RS68A884CB1EF

Zoek jij een zuinige Amerikaanse koelkast? Dan is de Samsung RS68A884CB1/EF iets voor jou. 

Dit is een mooie zwarte Amerikaanse koelkast met energielabel C. Dat is voor een Amerikaanse koelkast bijzonder energiezuinig. En dat terwijl de koelkast met een totale inhoud van 635 liter erg ruim is.

Het SpaceMax systeem zorgt dat de ruimte maximaal wordt benut. 

Bovendien is de Samsung RS68A884CB1/EF voorzien van een no frost functie. Ook leuk is het wijnrek, hier kun je flessen wijn of frisdrank in kwijt. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat er efficiënt wordt gekoeld. 2. Beste Samsung Amerikaanse koelkast met scherm – Samsung RS6HA8891B1/EF

Luxe-Amerikaanse-koelkast-zwart-SAMSUNG-Family-Hub-RS6HA8891B1EF

Ook de Samsung RS6HA8891B1/EF raden wij aan. Dit type Amerikaanse koelkast valt op vanwege de Family Hub. Het is een koelkast met scherm, die je ook kunt verbinden met applicaties. 

Dat smart systeem helpt je tijdens het boodschappen doen, om te weten wat je nog in huis hebt. Daarnaast kun je video’s afspelen, foto’s bekijken en planningen maken op het scherm. Een echte toevoeging aan het gezinsleven. 

De inhoud is 614 liter, de koelkast is zwart van kleur en heeft energielabel E. Ook beschik je over een ijsblokjesmachine3. Door in door Amerikaanse koelkast Samsung – Samsung RH69B8921B1/EF

Spreekt een door in door Amerikaanse koelkast jou aan? Dan is de Samsung RH69B8921B1/EF de beste keuze. 

De koelkast beschikt namelijk over een Food ShowCase. Dit is een deur in de deur, waardoor je met een kleine handeling bij je producten kunt. Hier hoef je niet meer de hele deur voor te openen, waardoor er minder kou verloren gaat. 

Dit is bovendien een ruime koelkast van maar liefst 645 liter. Het beschikt over no frost, Twin Cooling Plus en heeft energieklasse E4. Ruime Samsung Amerikaanse koelkast – Samsung RS68A8842S9/EF Rvs

Samsung-RS68A8842S9EF-Rvs-amerikaanse-koelkast-energielabel-a

De RS68A8842S9/EF Rvs is een koelkast waar je erg veel boodschappen in kwijt kunt. De koelkast heeft een inhoud van in totaal 634 liter. Het SpaceMax systeem zorgt dat de interne ruimte optimaal wordt benut. 

Door de no frost functie hoef je de Amerikaanse koelkast niet te ontdooien. Daarnaast zorgt het Twin Cooling Plus systeem voor een optimale luchtvochtigheid. Hierdoor blijft voedsel extra lang vers. Verder is dit een Amerikaanse koelkast met energielabel D5. Grote Samsung Amerikaanse koelkast met vriesladen – Samsung RF23R62E3B1/EG

Samsung heeft ook Amerikaanse koelkasten met 3 deuren. Dat is de Samsung RF23R62E3B1/EG. 

Dit type koelkast beschikt over vriesladen. Hierdoor heb je snel toegang tot boodschappen in de vriezer. Bovendien hoef je de vriezer niet te ontdooien, door het no frost systeem. 

Verder is dit een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes dispenser en smart functies. Het energielabel van deze Amerikaanse koelkast is F. De totale inhoud is 630 literUnieke eigenschappen van een Samsung Amerikaanse koelkast

Er zijn veel eigenschappen die de Amerikaanse koelkasten van Samsung uniek maken. Vooral op technologisch gebied is Samsung toonaangevend. Dit zijn enkele typerende eigenschappen en technologieën die je tegen kunt komen:

 • FlexZone 

Diverse Amerikaanse koelkasten van Samsung hebben het FlexZone systeem. Dit wil zeggen, dat het koelgedeelte ook als vriesgedeelte gebruikt kan worden. De Amerikaanse koelkast is flexibel in te delen. 

 • Twin Cooling Plus 

Een praktische technologie van Samsung, is Twin Cooling Plus. Dit houdt in dat het koel- en vriesgedeelte los van elkaar wordt gekoeld. Dit zorgt voor een betere luchtvochtigheid en voorkomt dat je last krijgt van geurtjes. 

 • Vaak een dispenser

Een water- en ijsdispenser is bij een Samsung Amerikaanse koelkast eerder regel dan uitzondering. De meeste koelkasten van het merk beschikken hierover. Daarnaast zijn ze er met of zonder waterleiding. 

 • SpaceMax 

SpaceMax is een systeem waarmee de inhoud van de koelkast optimaal kan worden benut. De Amerikaanse koelkast beschikt over extra dunne wanden. Hierdoor wordt er meer opslagruimte gecreëerd. 

 • Smart connectiviteit 

Diverse modellen van Samsung zijn te verbinden met een applicatie. Dit wordt ook wel Family Hub genoemd. De applicatie maakt het mogelijk om de koelkast in te stellen. Bij de koelkast met scherm kun je zelfs muziek luisteren, recepten bekijken en nog veel meer. 

 • No frost

Alle Amerikaanse koelkasten van Samsung zijn uitgerust met de no frost functie. Dit is een systeem waardoor er geen ijslaagje in de vriezer ontstaat. Het voorkomt dat je de vriezer moet ontdooien om het schoon te maken. 

 • Energiezuinig

Samsung heeft Amerikaanse koelkasten met energielabel C. Energiezuiniger wordt het bij een Amerikaanse koelkast niet. Dit type koelkast is er nu eenmaal niet met energielabel A. 

De Amerikaanse koelkasten van Samsung

Bij Samsung kun je bijna alle soorten Amerikaanse koelkasten vinden. Ze zijn er in een normaal en groot formaat en zowel in het zwart als in rvs kleur.

Daarnaast kun je koelkasten vinden met 2 deuren, maar ook met 3 of 4 deuren. Ook wordt er een door in door Amerikaanse koelkast aangeboden. 

Vaak hebben de Amerikaanse koelkasten van Samsung een ijsdispenser. Dat kan een koelkast zijn die aangesloten is op de waterleiding, maar ook op een waterreservoir. Zelfs inbouw koelkasten zijn bij Samsung verkrijgbaar. Het aanbod is erg veelzijdig. 

De voor- en nadelen van een Samsung Amerikaanse koelkast

Wil je weten of een Samsung Amerikaanse koelkast iets voor je is? Bekijk dan eens de voor- en nadelen. We zetten ze voor je op een rij:

👍 Voordelen

 • Ruim 

De Amerikaanse koelkasten van Samsung zijn erg ruim. Er zijn modellen van rond de 400 liter, maar ook van meer dan 600 liter. Je kunt er veel boodschappen in kwijt. Dat komt ook door het SpaceMax systeem, hierdoor wordt de ruimte optimaal benut. 

 • Geavanceerde technologieën

We gaven het al aan. Samsung maakt gebruik van allerlei geavanceerde technologieën. Dit maakt de koelkasten extra gebruiksvriendelijk en energiezuinig. 

 • Zuinig 

Van Samsung zijn er ook energiezuinige Amerikaanse koelkasten. Ze zijn er namelijk met energielabel C. Dat is de laagst mogelijke energieklasse voor een Amerikaanse koelkast.

Energielabel A komt bij deze koelkasten immers niet voor. Daarin onderscheidt Samsung zich van andere merken. 

 • Smart systemen

Samsung biedt meerdere Amerikaanse koelkasten aan, die bediend kunnen worden met een app. Via de applicatie stel je dan bijvoorbeeld de temperatuur in.

Maar dat is nog niet alles. Bij enkele koelkasten kun je zelfs op afstand met een camera naar binnen kijken. Zo weet je in de supermarkt wat je nog moet kopen. 

 • Mooie ontwerpen

De Amerikaanse koelkasten van Samsung zijn op een stijlvolle manier vormgegeven. De koelkasten zijn er in diverse kleuren en kunnen 2, 3 of 4 deuren hebben. Ook zijn er Samsung Amerikaanse koelkasten met een scherm in de deur. 

 • Veel keuze

Er zijn Samsung Amerikaanse koelkasten in allerlei samenstellingen, kleuren en maten. Het is een groot voordeel dat je een ruime keuze hebt. Voor iedereen is er wel een geschikte Amerikaanse koelkast van het merk te vinden. 

👎 Nadelen

 • Prijzig

De Samsung Amerikaanse koelkasten zijn wat duurder dan gemiddeld. Daarom kan het geen kwaad om naar een aanbieding op zoek te gaan. Gelukkig zijn die aanbiedingen er regelmatig. 

 • Extra functies kunnen zorgen voor meer energieverbruik

De Samsung Amerikaanse koelkasten zijn van alle gemakken voorzien. Dat kan ook een nadeel hebben. Hierdoor verbruikt de koelkast extra energie. 

De Samsung Amerikaanse koelkast vs. andere merken

Samsung is een bekend merk, ook als het om Amerikaanse koelkasten gaat. Vergeleken met andere merken zijn de koelkasten van het merk erg innovatief.

Het merk staat bekend om de handige technische foefjes, waar de koelkasten extra gebruiksvriendelijk van worden. De kwaliteit is betrouwbaar en de koelkasten zijn erg ruim.

Wat betreft energiezuinigheid springt Samsung er tussenuit. Er zijn van Samsung namelijk Amerikaanse koelkasten met energielabel C. Dat is bij andere merken nog niet het geval. 

De Samsung Amerikaanse koelkast kan het best worden vergeleken met de Amerikaanse koelkasten van LG of Bosch. 

Kosten van de Samsung Amerikaanse koelkast

Kijk je naar de kosten, dan zie je dat de Amerikaanse koelkast van Samsung iets duurder is dan gemiddeld. Toch zijn de prijzen schappelijk, omdat je er kwaliteit voor terugkrijgt. De Samsung Amerikaanse koelkasten zijn modern, zuinig en gaan lang mee. 

De kosten voor een Amerikaanse koelkast van Samsung variëren. Je moet minimaal denken aan een bedrag van zo’n 1300 euro. Het bedrag kan oplopen tot bijna 3 duizend euro. Gelukkig is er vaak een goede aanbieding te vinden om de kosten wat te drukken. 

Ook kun je van Samsung een standaard Amerikaanse koelkasten kopen. Er zijn modellen die in mindere mate van alle geavanceerde technologieën zijn voorzien. Vaak maken smart functies de koelkast duurder, net als opties als een ijsblokjesdispenser. 

Waar koop je een Samsung Amerikaanse koelkast?

Benieuwd waar je de beste Samsung Amerikaanse koelkast kan kopen?

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar, maar wij raden aan om altijd je aankoop te doen bij een gerenommeerde winkel. Hier vind je namelijk de beste aanbiedingen, koopvoorwaarden en aanbod.

Bekijk het assortiment bij de onderstaande winkels voor een ruim aanbod aan Samsung Amerikaanse koelkasten:


Meer merken: