Samsung RFG23UERS Amerikaanse koelkast

augustus 22, 2014 3 By mervin

Dit artikel gaat over de Samsung RFG23UERS Amerikaanse Side koelkast

De Amerikaanse koelkast RFG23UERS van Samsung.

 samsung RFG23uers Iedereen kent het merk Samsung en de kans is ook groot dat jij al eens eerder van dit merk iets hebt aangeschaft. Samsung staat bekend voor hun uitstekende kwaliteit en mooie designs.

Niet alleen van hun Amerikaanse koelkasten maar ook van allerlei andere soorten elektronica, denk hierbij aan bijvoorbeeld televisies, magnetrons, telefoons en stofzuigers.

De Samsung RFG23UERS is hier dan ook een uitstekend voorbeeld van.

SoftArc Design

Soft Arc Design samsungDeze Amerikaanse koelkast van Samsung heeft een elegant design, dit komt door de deurcontouren die een subtiele welving hebben. Verder zijn de deuren dichter tegen elkaar gezet zodat er een kleinere spleet ontstaat tussen te deuren.
Dit draagt bij aan een hoogwaardige en vooral brede uitstraling.

Water- en ijsdispenser

De RFG23UERS van Samsung beschikt over een water en ijsdispenser aan de buitenkant van de deuren, op deze manier kan de koelkast gesloten blijven er water of ijs nodig is en een dichte deur bespaart stroom. Verder heeft de ijsdispenser de mogelijkheid om gemalenijs te serveren.

Het vriesvak

Het vriesvak wordt geopend met een handvat dat zo ontworpen is dat een soepele en lichte trekbeweging het vriesvak al kan openen. Dit kan zelfs wanneer het vriesvak bomvol zit. Verder heeft het vriesvak een automatische uitschuiflade. De uitschuiflade verdeelt het vriesvak in twee secties zodat je zelfs in het vriesvak van de Samsung RFG23UERS jou eten goed kan verdelen.

Meer ruimte en mogelijkheden

binnenkant samsung rfg23uersNiet alleen voor het design is de Samsung RFG23UERS een uitstekende koop, maar ook om de opslagcapaciteit.

Deze Amerikaanse koelkast van Samsung heeft één van de grootste opslagcapaciteiten in zijn categorie, 520 liter. Dit maakte de Amerikaanse side-by-side koelkast van Samsung maar liefst 16% groter dan vergelijkbare modellen. Deze extra ruimte is vrijgemaakt door het gebruik van dunnere wanden, dit levert ruim 110 liter extra ruimte op terwijl de buitenmaten exact hetzelfde blijven als die van andere Amerikaanse koelkasten.

De Samsung RFG23UERS is een koelkast in een koelkast, met het WideOpen CoolSelect Pantry systeem heb je gesloten compartiment die zich bevindt binnen in de koelkast, met een druk op de knop kan je de temperatuur in deze sectie van de koelkast besluiten, deze staat dus los van de rest van de koelkast.

 

CoolSafe afsluiting & MultiBlast

koeling samsung koelkastMet de coolsafe asluiting en de multiblast functie wordt er gezorgd voor het behouden van de juiste temperatuur op de meest ideale en voordeligste methode.

Door de coolsafe afsluiting ontstaat de garantie dat geen van de koele lucht uit de koelkast kan ontsnappen. Op deze manier wordt het energieverbruik van de Amerikaanse koelkast geminimaliseerd.

Wanneer de deur geopend wordt en er toch wat koudelucht ontsnapt zorgt de MultiBlast functie ervoor dat er op elk schapniveau een eigen toestroom is van koellucht, deze wordt dus uit meerdere uitlaten aangevoerd. Zo hersteld de temperatuur binnenin de koelkast razend snel.

Twin Cooling

Twin Cooling samsung

In de Amerikaanse koelkast Samsung RFG23UERS wordt het koel en het vriescompartiment  onafhankelijk van elkaar gekoeld. Dit houdt in dat de lucht niet van het ene deel naar het andere deel gaat maar het blijft in één compartiment van de Amerikaanse koelkast.

Met het Twin Cooling systeem bereik je dat de koelkast de juiste vochtigheid behoudt, dit help bij het vers houden van o.a. groenten. Het voordeel voor het vriesvak is dat het hier juist koud en droog blijft. Verder ontstaan er op deze methode ook geen overloop van geuren van het ene naar het andere deel van de koelkast.


 

 

 

 

Consumentenbond

De Samsung RFG23UERS is in 2014 tweemaal eerste geworden in twee verschillende tests.

#1 uit de Amerikaanse Koelvrieskasten test van de Consumentenbond –  juli 2014

Beste uit de Test bij de Consumentenbond – mei 2014

Consumentenbond #1 JuliConsumentenbond RFG23UERS

 

 Technische specificaties

Merk Samsung
Type RFG23UERS
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 426 kWh
Energiekosten per jaar 97,98 euro
Afmetingen
Hoogte 176,9 cm
Breedte 90,8 cm
Diepte 77,4 cm
Gewicht 151 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 396 liter
Netto Vriescapaciteit 124 liter
Netto Totaal 520 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Superkoelen Ja
Deuralarm Ja
Waterfilter Ja
Automatisch ontdooisysteem Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal gehard glas rekken 5
Opbouwbare rekken 1
Aantal deurvakken 5 (2 liter)
Eierhouder Ja
Wijnrek Ja
Groente en fruitlade Ja
Vriezen
Bewaartijd stroom uitval 12 uren
Vries vakken 2
Groente en fruitlade 2
Invriesvermogen 10kg/dag
Overige zaken
Geluidsproductie 44 dB
Display en Bediening Led Cafe Look
Klimaatklasse SN-T
Koelmiddel R-600a

Bekijk de laagste prijs van de Samsung RFG23UERS

5/5 - (5 votes)