Samsung RH57H90707 Amerikaanse koelkast

augustus 25, 2014 2 By mervin

De Amerikaanse koelkast RH57H90707 van Samsung.

SUPERLUXE!

Samsung RH57H90707 Samsung staat bekend om zijn vele producten van hoge kwaliteit, zo maken ze onder andere telefoons, televisies, stofzuigers, wasmachines en natuurlijk dus ook Amerikaanse koelkasten.

Samsung maakt Amerikaanse koelkasten in allerlei soort prijsklassen en zo is er voor ieder wat wils, de Samsung RH57H90707 is één van de koelkasten die in een iets
hogere prijs klasse valt. Maar door de ervaring van Samsung is de RH57H90707 gegarandeerd elke cent waard.

De Samsung RH57H90707 is een ideaal grote en aanpasbare koelkast.

Verfijnd Design

De Amerikaanse koelkast van Samsung heeft een mooi, stijlvol en verfijnd design.
Met een mooi afgewerkt metalen design en een helder blauwe display past de RH57H90707 in elke keuken thuis.

Ook is de Ice & Water dispenser aan de voorkant perfect bij het ontwerp van de koelkast aangepast, het ijs en water dispenser is afgewerkt met roestvrij staal en beschikt over een ijsblauw display die echt uit het ontwerp springt maar toch perfect bij de koelkast past.

Met een slimme LED-verlichting wordt elke hoek verlicht op een zachte manier, op deze manier is alles duidelijk zichtbaar zonder dat het extra warmte geeft.Water en ijsdispenser Samsung RH57H90707

Showcase

Ook beschikt deze koelkast over een showcase die veel toevoegt aan het prachtige en verfijnde ontwerp van de Samsung RH57H90707, De showcase kan je zo indelen zodat alles wat jou gezin het meeste gebruikt altijd vooraan staat, zo kan het makkelijk gepakt worden of kan je razendsnel jou voorraad controleren voor je naar de supermarkt gaat om inkopen te doen.

Erg veel ruimte & Flexibele indeling

Deze koelkast is niet alleen een must om zijn energiebesparende design maar ook om zijn flexibele ruime indeling.

De Samsung RH57H90707 beschikt over aanpasbare vakken in de deur en in en uit schuifbare planken bekend als “Schuif & Vouw”. Met deze methodes kan je elk deel van de Amerikaanse koelkast aanpassen wanneer jij dat maar wilt. Omdat het zo gemakkelijk gaat hoef jij je geen zorgen te maken over wat waar in de koelkast past.

Samsung RH57H90707 Handige Lades

Met handige lades kunnen zelfs uw jongste kinderen snel en handig bij hun pakjes drinken en snackjes kunnen. Zo kan je bijvoorbeeld voor schooldagen een lunchpakketje al klaarleggen en kan uw zoon/dochter het helemaal zelf pakken.

De koelkast heeft niet alleen zeeën van ruimte voor drankjes en sausjes, maar heeft ook een aantal Inner cases, speciaal gemaakt voor vlees, fruit en groenten. In deze ruimte blijven ze perfect vers bewaard.

Koeling

Door de geweldige koeling binnenin de koelkast blijft al jouw eten om de correcte tempratuur. Waar je het ook legt de koeling is overal in de koelkast op de juiste tempratuur.

Elke plank in de koelkast heeft meerdere koelopeningen. Op deze manier blijft de koude lucht gelijkmatig verdeelt en wordt de correcte tempratuur constant behouden.
De metalen deur zorgt ervoor dat de koude lucht niet ontsnapt en behoudt de tempratuur uitstekend, zelfs wanneer de deur regelmatig geopend wordt.

Ice Master
In de Amerikaanse Samsung RH57H90707 Koelkast is overal aan gedacht, in het vriesvak wordt er gebruikt gemaakt van het Ice Master systeem dat is ingebouwd in de deur.
Met de Ice Master heb je het voordeel dat hij meerdere planken koelt in het vries gedeelde van de Amerikaanse Koelkast RH57H90707.

Verder geeft het ook een beter overzicht, ben je bang dat je binnenkort geen ijs meer hebt? Wees dan gerust omdat door de transparante wanden kan jij altijd precies zien hoeveel ijs er nog is. Je hebt de mogelijk om maar liefst 2kg ijs op te slaan.

Premium Vip Service

Bij aankoop van een Samsung RH57H90707 krijg je Premium Vip Service, dit houdt in dat jij
elke dag altijd hulp kan krijgen bij jouw vragen, zelfs in het weekend.Samsung RH57H90707
Om gebruik te maken van deze service krijg je na aankoop van de Amerikaanse koelkast toegang tot de Premium Service lijn van Samsung. Hier krijg jij jouw persoonlijke telefoonnummer waarmee jij 7 dagen per week snel en vertrouwde telefonische support krijgt.

Servicebezoek & Onderhoudsbeurt

Samsung is erg trots op het ontwerp van de RH57H90707 en daarom doen ze na de Premium Vip service nog een extra schepje bovenop hun uitmuntende service.
Zo heb je bij problemen gegarandeerd de volgende werkdag iemand in huis die jou koelkast controleert en maakt. Ook heb je recht op kosteloze onderhoudsbeurt die de levensduur van jou koelkast verlengen.

Technische specificaties

Merk Samsung
Type RH57H90707
Soort Side by side
Energieklasse A++
Energieverbruik 359 kWh
Energiekosten per jaar euro
Afmetingen
Hoogte 177,4 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 72,1 cm
Gewicht 161 Kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 394 liter
Netto Vriescapaciteit 176 liter
Netto Totaal 570 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Kleur Refined Steel
Deuralarm Ja
Cyclopentaan Isolatie Ja
Deodorizer Type Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal gehard glas rekken 3
Opbouwbare rekken 1
Aantal deurvakken 4
Ei houder Ja
Flessenrek Ja
Groente en fruitlade Ja
Vriezen
Vries planken 4
No-Frost Ja
Invriesvermogen 13 kg/24u
Overige zaken
Geluidsproductie 39 dB
Klimaatklasse SN, ST, T
Koelmiddel R-600a
5/5 - (5 votes)