SAMSUNG RS7578THCS AMERIKAANSE KOELKAST

augustus 26, 2014 2 By mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST RS7578THCS VAN SAMSUNG.

SAMSUNG RS7578THCS
Op het gebied van Amerikaanse koelkasten is Samsung één van de merken die ze in allerlei soorten en maten op de markt heeft. Zo heeft Samsung niet alleen Amerikaanse koelkasten maar ook allerlei andere handige apparaten voor in het huishouden. Denk hierbij aan wasmachines, drogers en andere soort koelkasten.

Door een koelkast aan te schaffen van bijvoorbeeld Samsung kies je niet alleen een koelkast waar gewerkt is aan het design maar ook voor een Amerikaanse koelkast waar kwaliteit voorop gesteld is.

DESIGN

Het design van de Samsung RS7578THCS is een stijlvolle maar toch eenvoudig ontwerp, met de gepolijsteSAMSUNG RS7578THCS afwerking, de strakke en de vloeiende lijnen zijn allemaal kenmerken die deze koelkast een design van een echt hoogwaardig kwaliteit geeft.

De Amerikaanse koelkast Samsung RS7578THCS is een echte aanwinst voor jou en jouw keuken. Maak grote indruk op al uw gasten want met deze koelkast zal uw keuken een echt chic gevoel krijgen.

Samsung wil met dit elegante en eigentijdse design benadrukken dat het bij het maken van eten niet alleen om de smaak gaat maar ook om de presentatie. Laat de Samsung RS7578THCS jou bron van inspiratie zijn bij het bereiden van maaltijden. Die niet alleen heerlijk smaken maar ook echt een lust voor het oog zijn.

MINI DRANKENBAR

SAMSUNG RS7578THCS minibarDe RS7578THCS is niet alleen ontworpen om een echte aanwinst te zijn in het interieur maar ook om zo zorgvuldig mogelijk met uw energierekening om te gaan, zo is één van de dingen die is toegevoegd voor het besparen van energie de minibar.

Via de minibar kan jij makkelijk in je koelkast komen om snel wat drinken te pakken, hiervoor hoef je alleen het luikje aan de voorkant van de Amerikaanse koelkast te openen. Omdat je niet de hele deur opent ontsnapt er minder koude lucht en hoeft de koelkast vervolgens minder aan te maken om de tempratuur weer op pijl te brengen.

MULTI FLOW TECHNOLOGIE

Om op elke plaats in de RS7578THCS de correcte tempratuur te bewaren maakt Samsung gebruik van het Multi Flow systeem.SAMSUNG RS7578THCS multiflow

Dit houdt in dat op elke verdieping van de koelkast een luchttoevoer zit, op deze manier wordt de koude lucht gelijkmatig over de koelkast verdeelt. Ondanks dat de uitlaten klein van formaat zijn is het ruim voldoende om de hele Amerikaanse koelkast op één temperatuur te behouden.

Bij het openen van de koelkast deur ontsnapt er koude lucht die weer opnieuw aangemaakt moet worden zodra de deur sluit. Met de multi flow technologie worden al uw etenswaren direct op alle plaatsen weer gelijkmatig gekoeld, hierdoor blijft uw eten langer vers.

TWIN COOLING TECHNOLOGIE

Samsung werkt naast het multi flow systeem ook met het twin cooling systeem. Dit houdt in dat het koelvak en het vriesvak los van elkaar gekoeld worden.

In koelkasten van andere merken is dit vaak nog samen waardoor de lucht van het vriesvak naar het koelvak wordt gestuurd en de lucht van het koelvak naar het vriesvak.

Het probleem hierbij is dat er een verspreiding van luchtjes ontstaat waardoor de geur van eten soms langere tijd in de koelkast blijft hangen en zelfs op plekken hangt waar het niet hoort te zijn.
Met de Twin Cooling technologie van Samsung is dit probleem verleden tijd, maak u nooit meer druk over de versheid van al uw fruit of van de geur van uw ijsblokjes.

TECHNISCHE SPECIFICATIES SAMSUNG RSA1ZHMG

Merk Samsung
Type RS7578THCS
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 343 kWh
Afmetingen
Hoogte 178,9 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 75,4 cm
Gewicht 120 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 359 liter
Netto Vriescapaciteit 182 liter
Verlichting
Koelkast LED
Vriezer LED
Opties
Barluik Ja
Twin cooling Ja
Multi flow Ja
No frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Totaal rekken 5
Aantal rekken gehard glas 4
Aantalrekken foldable 1
Zuivel vakken 1
Lades 2
Deurvakken 3
Vriezen
Lades 2
Rekken 3
Deurvakken 3
Overige zaken
Geluidsproductie 39 dB
Display en Bediening Led
Klimaatklasse SN-T
Koelmiddel R-600a
5/5 - (4 votes)