SAMSUNG RS7578THCS AMERIKAANSE KOELKAST

augustus 26, 2014 2 Door mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST RS7578THCS VAN SAMSUNG.

SAMSUNG RS7578THCS
Op het gebied van Amerikaanse koelkasten is Samsung één van de merken die ze in allerlei soorten en maten op de markt heeft. Zo heeft Samsung niet alleen Amerikaanse koelkasten maar ook allerlei andere handige apparaten voor in het huishouden. Denk hierbij aan wasmachines, drogers en andere soort koelkasten.

Door een koelkast aan te schaffen van bijvoorbeeld Samsung kies je niet alleen een koelkast waar gewerkt is aan het design maar ook voor een Amerikaanse koelkast waar kwaliteit voorop gesteld is.

DESIGN

Het design van de Samsung RS7578THCS is een stijlvolle maar toch eenvoudig ontwerp, met de gepolijsteSAMSUNG RS7578THCS afwerking, de strakke en de vloeiende lijnen zijn allemaal kenmerken die deze koelkast een design van een echt hoogwaardig kwaliteit geeft.

De Amerikaanse koelkast Samsung RS7578THCS is een echte aanwinst voor jou en jouw keuken. Maak grote indruk op al uw gasten want met deze koelkast zal uw keuken een echt chic gevoel krijgen.

Samsung wil met dit elegante en eigentijdse design benadrukken dat het bij het maken van eten niet alleen om de smaak gaat maar ook om de presentatie. Laat de Samsung RS7578THCS jou bron van inspiratie zijn bij het bereiden van maaltijden. Die niet alleen heerlijk smaken maar ook echt een lust voor het oog zijn.

MINI DRANKENBAR

SAMSUNG RS7578THCS minibarDe RS7578THCS is niet alleen ontworpen om een echte aanwinst te zijn in het interieur maar ook om zo zorgvuldig mogelijk met uw energierekening om te gaan, zo is één van de dingen die is toegevoegd voor het besparen van energie de minibar.

Via de minibar kan jij makkelijk in je koelkast komen om snel wat drinken te pakken, hiervoor hoef je alleen het luikje aan de voorkant van de Amerikaanse koelkast te openen. Omdat je niet de hele deur opent ontsnapt er minder koude lucht en hoeft de koelkast vervolgens minder aan te maken om de tempratuur weer op pijl te brengen.

MULTI FLOW TECHNOLOGIE

Om op elke plaats in de RS7578THCS de correcte tempratuur te bewaren maakt Samsung gebruik van het Multi Flow systeem.SAMSUNG RS7578THCS multiflow

Dit houdt in dat op elke verdieping van de koelkast een luchttoevoer zit, op deze manier wordt de koude lucht gelijkmatig over de koelkast verdeelt. Ondanks dat de uitlaten klein van formaat zijn is het ruim voldoende om de hele Amerikaanse koelkast op één temperatuur te behouden.

Bij het openen van de koelkast deur ontsnapt er koude lucht die weer opnieuw aangemaakt moet worden zodra de deur sluit. Met de multi flow technologie worden al uw etenswaren direct op alle plaatsen weer gelijkmatig gekoeld, hierdoor blijft uw eten langer vers.

TWIN COOLING TECHNOLOGIE

Samsung werkt naast het multi flow systeem ook met het twin cooling systeem. Dit houdt in dat het koelvak en het vriesvak los van elkaar gekoeld worden.

In koelkasten van andere merken is dit vaak nog samen waardoor de lucht van het vriesvak naar het koelvak wordt gestuurd en de lucht van het koelvak naar het vriesvak.

Het probleem hierbij is dat er een verspreiding van luchtjes ontstaat waardoor de geur van eten soms langere tijd in de koelkast blijft hangen en zelfs op plekken hangt waar het niet hoort te zijn.
Met de Twin Cooling technologie van Samsung is dit probleem verleden tijd, maak u nooit meer druk over de versheid van al uw fruit of van de geur van uw ijsblokjes.

TECHNISCHE SPECIFICATIES SAMSUNG RSA1ZHMG

MerkSamsung
TypeRS7578THCS
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik343 kWh
Afmetingen
Hoogte178,9 cm
Breedte91,2 cm
Diepte75,4 cm
Gewicht120 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit359 liter
Netto Vriescapaciteit182 liter
Verlichting
KoelkastLED
VriezerLED
Opties
BarluikJa
Twin coolingJa
Multi flowJa
No frostJa
IJsblokjes- en WaterdispenserJa
Koelen
Totaal rekken5
Aantal rekken gehard glas4
Aantalrekken foldable1
Zuivel vakken1
Lades2
Deurvakken3
Vriezen
Lades2
Rekken3
Deurvakken3
Overige zaken
Geluidsproductie39 dB
Display en BedieningLed
KlimaatklasseSN-T
KoelmiddelR-600a
SAMSUNG RS7578THCS AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 4 vote[s]