Samsung RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast

juli 4, 2014 Off By mervin

binnenkant Samsung RSA1ZHMGSamsung RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast RSA1ZHMG van Samsung.

Samsung staat bekend om haar vele producten op het gebied van elektronica. Deze Amerikaanse koelkast is een mooi voorbeeld van de kwalitatieve producten die Samsung produceert. Met de Samsung RSA1ZHMG heb je een ideale grote, zuinige en stille Amerikaanse koelkast.

Samsung RSA1ZHMG designDesign van de Samsung RSA1ZHMG

Deze Amerikaanse koelkast van Samsung biedt niet alleen volop ruimte voor al uw eet- en drinkwaren maar heeft ook een fantastisch design, en is dus ook qua uiterlijk een ware toevoeging aan uw keuken.
Zo beschikt de RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast aan de buitenkant over een luxueuze display waarop u onder andere de tempraturen van het koel- en vriesvak kan aflezen, een water- en ijsdispenser met waterfilter die uitstekend gebruikt kan worden voor zowel kleinere glazen als voor grotere flessen, en is er een barluik aanwezig om kleinere eet- en drinkwaren uit de koelkast te halen zonder de tempratuur binnenin te beïnvloeden.

No Frost Technologie

no frost technologie Met de No Frost technologie van Samsung wordt alles op de juiste tempratuur gehouden en ontstaat er geen ijsvorming. Dit houdt in dat de RSA1ZHMG nooit ontdooit hoeft te worden wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Twin Cooling Technologie

De Amerikaanse koelkast van Samsung werkt met het Twin Cooling systeem, dit houdt in dat het vries- en koelvak los van elkaar staat. Op deze manier blijf het vochtigheidgehalte binnenin de RSA1ZHMG op een gelijk percentage, hierdoor blijven uw etenswaren langer vers. Verder zorgt Twin Cooling ervoor dat de geuren van alle etenswaren in zowel het koel- en vriesvak niet onderling verspreid worden.

Technische specificaties Samsung RSA1ZHMG

Merk Samsung
Type RSA1ZHMG
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 434 kWh
Energiekosten per jaar 99,82 euro
Afmetingen
Hoogte 178,9 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 73,4 cm
Gewicht 119 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 340 liter
Netto Vriescapaciteit 144 liter
Verlichting
Koelkast LED – 1,6 watt x 5 ea Interior Light
Vriezer LED – 1,6 watt x5
Opties
Barluik Ja
Wijnrek Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Koel vakken 1
Zuivel vakken 1
Extra grote deurvakken 2
Lades 3
Deurvakken 4
Rekken 4
Vriezen
Lades 3
Rekken 3
Deurvakken 3
Overige zaken
Geluidsproductie 43 dB
Display en Bediening Led
Klimaatklasse SN-T
4.1/5 - (7 votes)