Samsung RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast

juli 4, 2014 Uit Door mervin

binnenkant Samsung RSA1ZHMGSamsung RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast RSA1ZHMG van Samsung.

Samsung staat bekend om haar vele producten op het gebied van elektronica. Deze Amerikaanse koelkast is een mooi voorbeeld van de kwalitatieve producten die Samsung produceert. Met de Samsung RSA1ZHMG heb je een ideale grote, zuinige en stille Amerikaanse koelkast.

Samsung RSA1ZHMG designDesign van de Samsung RSA1ZHMG

Deze Amerikaanse koelkast van Samsung biedt niet alleen volop ruimte voor al uw eet- en drinkwaren maar heeft ook een fantastisch design, en is dus ook qua uiterlijk een ware toevoeging aan uw keuken.
Zo beschikt de RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast aan de buitenkant over een luxueuze display waarop u onder andere de tempraturen van het koel- en vriesvak kan aflezen, een water- en ijsdispenser met waterfilter die uitstekend gebruikt kan worden voor zowel kleinere glazen als voor grotere flessen, en is er een barluik aanwezig om kleinere eet- en drinkwaren uit de koelkast te halen zonder de tempratuur binnenin te beïnvloeden.

No Frost Technologie

no frost technologie Met de No Frost technologie van Samsung wordt alles op de juiste tempratuur gehouden en ontstaat er geen ijsvorming. Dit houdt in dat de RSA1ZHMG nooit ontdooit hoeft te worden wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Twin Cooling Technologie

De Amerikaanse koelkast van Samsung werkt met het Twin Cooling systeem, dit houdt in dat het vries- en koelvak los van elkaar staat. Op deze manier blijf het vochtigheidgehalte binnenin de RSA1ZHMG op een gelijk percentage, hierdoor blijven uw etenswaren langer vers. Verder zorgt Twin Cooling ervoor dat de geuren van alle etenswaren in zowel het koel- en vriesvak niet onderling verspreid worden.

Technische specificaties Samsung RSA1ZHMG

MerkSamsung
TypeRSA1ZHMG
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik434 kWh
Energiekosten per jaar99,82 euro
Afmetingen
Hoogte178,9 cm
Breedte91,2 cm
Diepte73,4 cm
Gewicht119 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit340 liter
Netto Vriescapaciteit144 liter
Verlichting
KoelkastLED – 1,6 watt x 5 ea Interior Light
VriezerLED – 1,6 watt x5
Opties
BarluikJa
WijnrekJa
IJsblokjes- en WaterdispenserJa
Koelen
Koel vakken1
Zuivel vakken1
Extra grote deurvakken2
Lades3
Deurvakken4
Rekken4
Vriezen
Lades3
Rekken3
Deurvakken3
Overige zaken
Geluidsproductie43 dB
Display en BedieningLed
KlimaatklasseSN-T
Samsung RSA1ZHMG Amerikaanse koelkast
5 (100%) 4 vote[s]