SAMSUNG RSA1ZTMG AMERIKAANSE KOELKAST

september 5, 2014 3 By mervin

 Samsung RSA1ZTMGDE AMERIKAANSE KOELKAST RSA1ZTMG VAN SAMSUNG

Het merk Samsung kent onderhand iedereen wel, Samsung staat bekend om hun fantastische producten van hoge kwaliteit, en hetzelfde geldt voor hun Amerikaanse koelkasten.

Zo is de Samsung RSA1ZTMG een goed voorbeeld van een fijn ontwerp gecombineerd met hoogwaardige en goed ontwikkelende technologie. De Samsung RSA1ZTMG beschikt o.a. over een barluik, ruime groente en vries lades en een stijlvol design.

STIJLVOL DESIGNSamsung RSA1ZTMG

Een werelds en net design is hoe de Samsung RSA1ZTMG omschreven wordt, en dat is ook exact wat de Amerikaanse koelkast van Samsung is.

De Samsung RSA1ZTMG heeft een glad en stijlvol design en is een echte aanwinst voor het interieur in jouw keuken. De Amerikaanse koelkast heeft platte vlakke deuren met een hendel die perfect bij het design van de koelkast past, door de spleet tussen de deuren zo minimaal mogelijk te houden is het Samsung gelukt op een werelds stijlvolle Amerikaanse koelkast te maken.

Samsung RSA1ZTMGWATER EN IJS DISPENSER

De Samsung RSA1ZTMG is uitgerust met een extra hoge water en ijs dispenser, hierdoor kan je gerust met een hoog glas of met een flesje gebruik maken van de dispenser, nooit meer via een glas hoeven over te gieten om een flesje te vullen die je meeneemt naar  een picknick of moeite hebben met het opvullen van een grote kan die je graag op tafel wilt zetten tijdens het eten, alles kan nu direct vanuit de Amerikaanse koelkast gevuld worden.

Verder is de dispenser niet alleen extra hoog maar is het water ook nog eens extra lekker. Dankzij de BRITA water filter die in de Samsung RSA1ZTMG ingebouwd is geniet jij voortaan alleen nog van het koudste en vooral lekkerste water.

RUIME GROENTE EN VRIES LADESSamsung RSA1ZTMG

Vaak komt het voor dat je groente en vrieslades propvol zitten en dat bepaalde soorten dingen er  totaal niet inpassen, heb jij wel eens grotere stukken vlees of groente moeten laten liggen omdat je totaal geen plaats voor vrij had om het te bewaren? Dan is dit met de Samsung RSA1ZTMG totaal verleden tijd.

Met extra ruime lades in zowel koel en vriesvak heb jij nooit meer ruimte tekort en hoef jij je niet druk te maken over hoeveel je inslaat en hoe groot je inslaat.

BARLUIK

Samsung RSA1ZTMGDe barluik op de Samsung RSA1ZTMG is toch één van de dingen die het eerste opvalt, de gasten bij jou thuis zullen hun ogen niet geloven als ze zien hoe jij via de barluik wat te drinken of een aantal hapjes pakt om gezamenlijk op te eten.

En deze hapjes zullen er niet alleen goed uitzien door de uitstekende koeling van de koelkast maar ook nog eens super vers smaken; mede dankzij de barluik.

Door vaker via de barluik dingen te pakken uit de Samsung RSA1ZTMG ontsnapt er minder koude lucht dan er zou ontsnappen tijdens het openen van de gehele deur. Dit bespaar geld omdat de koelkast minder hard hoeft te werken om de juiste temperatuur weer op te bouwen maar draagt ook bij aan een langere versheid van al uw etenswaren.

NO FROST

Het gebruik van no frost in de Samsung RSA1ZTMG levert verschillende voordelen op. No frost houdt in dat er geen ijsvorming ontstaat in het vriesvak van de Amerikaanse koelkast.

Dit levert niet alleen extra ruimte op omdat er geen ijsvorming is aan de zijkanten van de Samsung RSA1ZTMG maar levert ook extra gemak en een bezuiniging op de energiekosten op. Een ijslaag in de koelkast zorgt vaak al voor ruim 25% extra gebruik en zorgt ervoor dat al uw etenswaren aan elkaar vast plakken door de ijslagen die zich door het hele vriesvak verspreiden.

Zeg vaarwel tegen ontdooien en etenswaren zo ver mogelijk van elkaar op slaan; de Samsung RSA1ZTMG heeft deze problemen niet meer.

MULTIFLOW

De Amerikaanse koelkast Samsung RSA1ZTMG maakt gebruik van Multi flow technologie, dit houdt in dat de Amerikaanse koelkast op een zuinige en snelle manier de temperatuur binnenin de koelkast kan maken en weet te behouden.

Al uw etenswaren zullen een gelijke toevoer krijgen van koudelucht waardoor alles precies goed gekoeld wordt, je krijgt niet meer te maken met temperatuur verschillen binnenin de koelkast en alles wordt gewoon goed koud.

Technische specificaties Samsung RSA1ZTMG

Merk Samsung
Type RSA1ZTMG
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik kW
Afmetingen
Hoogte 178,9 cm
Breedte 91,2 cm
Diepte 73,4 cm
Inhoud
Koelcapaciteit 340 liter
Vriescapaciteit 144 liter
Totaal 484 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties
Multi flow Ja
Deur Alarm Ja
Barluik Ja
Monocooling Ja
No frost Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Ja
Koelen
Aantal plateaus 4
Aantal deurcompartimenten 4
Groentelade 3
Dairy Bin Ja
Chill Compartiment Ja
Vriezen
Vrieslades 3
Aantal plateaus 3
Aantal deurcompartimenten 3
Xtra ruimte Ja
Overige zaken
Geluidsproductie 43 dB
Display en Bediening LED
Klimaatklasse SN-T
5/5 - (4 votes)