WHIRLPOOL WSC5541 A+S AMERIKAANSE KOELKAST

september 2, 2014 1 Door mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST WSC5541 A+S VAN WHIRLPOOL

WHIRLPOOL WSC5541 A+S Een mooi design, geweldige kwaliteit en een A+ energieklasse.

Dat is een korte samenvatting van de WHIRLPOOL WSC 5541; een echte aanwist voor uw keuken.
De Whirlpool is een ideale keuze wanneer u van plan bent om een Amerikaanse koelkast aan te schaffen.

Whirlpool is onder andere bekend voor hun hoge kwaliteit van hun was en droogtrommels, ovens en magnetrons. Ook behoort de Amerikaanse koelkast WHIRLPOOL WSC 5541 tot één van hun hoogwaardige producten.

DESIGN

Bij het kopen van een nieuwe Amerikaanse koelkast dan wil het oog natuurlijk ook WHIRLPOOL WSC5541 A+S wat, zo is niet  alleen de kwaliteit van alle technologieën binnenin de koelkast van belang maar ook als de koelkast wel past binnen uw keuken.

Met de Whirlpool WSC5541 A+S hoeft u zich niet langer druk te maken over als de side-by-side koelkast wel of niet bij het interieur binnen uw keuken past, het antwoord is namelijk altijd “hij past perfect”. Met een veelvoudig design is deze side-by-side koelkast ideaal voor elke keuken.

Twijfel dus niet langer en voeg deze side-by-side koelkast met een prachtig licht grijze kleur, dunne maar zeer handige handvaten en een ijs- en waterdispenser die precies bij het ontwerp past toe aan jouw keuken.

6TH SENSE TECHNOLOGIE

De Whirlpool WSC5541 A+S is uitgerust met 6th sense technologie speciaal ontwikkeld door Whirlpool voor al hun producten.

6th sense technologie voegt iets anders toe in elk soort product dat whirlpool levert en levert bovenop een goed functionerende Amerikaanse koelkast een mooie WHIRLPOOL WSC5541 A+S extraatje waardoor de Whirlpool WSC5541 A+S nog betere kwaliteit kan leveren en zorgt voor een hoge tevredenheid.

6TH SENSE TECHNOLOGIE IN WSC5541 A+S

In de Whirlpool WSC5541 A+S voegt de 6th sense technologie de intelligentie toe dat de Amerikaanse koelkast zijn sensoren continu aan heeft staan. Dit houdt in dat er binnenin de koelkast de hele dag door wordt gelet op de temperatuur, wanneer deze niet klopt kan de temperatuur direct omhoog of omlaag gebracht worden.

Dit gaat met de 6th sense technologie 5 keer dan bij andere Amerikaanse koelkasten zonder de 6th sense technologie (van whirlpool).

ENERGIEKLASSE A+

Ondanks de sensoren die gedurende de dag alles in de gaten houden heeft de Whirlpool WSC5541  A+S een energieklasse A+, zo krijgt u alles wat u graag in uw WHIRLPOOL WSC5541 A+S Amerikaanse koelkast wilt hebben niet alleen voor een mooie voordelige prijs in de winkel maar blijft uw elektriciteitsrekening ook laag.

Door een Amerikaanse koelkast te kopen met aan A+ energieklasse bespaar je vaak meer dan je verwacht, zo verbruikt een energieklasse A tot 25% meer dan een Energieklasse A+.

Door een A+ aan te schaffen bespaar je dus niet alleen het milieu maar ook je portemonnee.

IJS- EN WATERDISPENSER

De Amerikaanse koelkast Whirlpool WSC5541 A+S  is uitgerust met een indrukwekkende ijs en waterdispenser. Zo beschikt u altijd over ijskoud water en ijsblokjes.

Met de Whirlpool WSC5541 A+S  ben je ook in staat om met een druk op de knop gemalen ijs te serveren voor uw cocktails of om te combineren met limonade voor de kinderen.

De in-door ijsdispenser van deze Amerikaanse whirlpool koelkast is doorzichtig zodat jij altijd kan zien hoeveel ijs jij nog ter beschikking hebt. Je loopt dus nooit het risico dat je onverwacht zonder water en/of ijs zit.

 

Technische specificaties WHIRLPOOL WSC5541 A+S

MerkWhirlpool
TypeWSC5541 A+S
SoortSide by side
EnergieklasseA+
Energieverbruik457 kW
Afmetingen
Hoogte177 cm
Breedte90 cm
Diepte74 cm
Inhoud
Netto Koelcapaciteit335 liter
Netto Vriescapaciteit180 Liter
Netto Totaal515 liter
Verlichting
KoelkastLed
VriezerLed
Opties
Multi airflowJa
DeuralarmJa
6th SenseJa
SuperkoelenNee
No-FrostJa
Schaaf IJs blokjes en WaterdispenserJa
Koelen
Aantal plateaus4
Aantal deurcompartimenten4
Groentelade2
Zuivelvak1
Vriezen
Vrieslades2
Aantal deurcompartimenten2
Aantal plateaus4
Snel-vries functieJa
Bewaartijd na stroomuitval5 uur
Vriescapaciteit12kg/24u
Overige zaken
Geluidsproductie45 dB
DisplayDigitaal
KlimaatklasseSN-T
WHIRLPOOL WSC5541 A+S AMERIKAANSE KOELKAST
5 (100%) 5 votes