WHIRLPOOL WSF 5574 A+IX AMERIKAANSE KOELKAST

augustus 28, 2014 2 By mervin

DE AMERIKAANSE KOELKAST WSF 5574 A+IX VAN WHIRLPOOL

Whirlpool WSF 5574 A+IX De producten van whirlpool zijn misschien iets minder bekend dan die van andere merken maar dat zegt niets over de kwaliteit van hun waar.

Whirlpool is al jaren lang een goede en betrouwbare producent op het gebied van allerlei huishoudelijke apparaten. Zo verkopen ze buiten Amerikaanse koelkasten om ook allerlei drogers, wasmachine, ovens en zelfs kookplaten.

De nieuwste producten van whirlpool maken gebruik van de 6th sense, voor koelkasten houdt het zesde zintuig in dat er extra gelet wordt op het langdurig behouden van de versheid van uw eten.

 STRAK DESIGN

De side-by-side koelkast Whirlpool WSF 5574 A+IX heft een unieke uitstraling die in elke keuken op zal vallen.

Met strakke lijnen is de koelkast afgewerkt tot een mooi geheel, als extraatje is er extra Whirlpool WSF 5574 A+IX aandacht gevestigd op de handvaten en de dispenser die zich aan de buitenkant van de deur bevindt.

EXTRA CHIQUE KEUKEN

Op een geweldige en originele manier zijn deze twee onderdelen van de koelkast samengevoegd waardoor de koelkast echt uit de keuken springt, maak indruk op al uw vrienden en familie tijdens een bezoekje. Met deze koelkast in de keuken is de keuken niet alleen de plek met het lekkerste en verste eten, maar is het ook meteen het middelpunt van elk feestje.

6 TH SENSE TECHNOLOGIE

De Whirlpool WSF 5574 A+IX beschikt over het zesde zintuig systeem, dit systeem is speciaal ontwikkeld door en voor whirlpool Amerikaanse koelkasten.

6th sense technologie is samengevat een extra intelligentie toegevoegd in uw Amerikaanse koelkast, hierdoor meten de sensoren in de Amerikaanse koelkast Whirlpool WSF 5574 A+IX continu alle tempraturen binnenin de koelkast. Wanneer de tempratuur niet op de juiste hoogte zit past de Whirlpool WSF 5574 A+IX dit direct aan.

SNEL TEMPERATUUR HERSTEL

De temperatuur wordt in de WSF 5574 A+IX tot 5 maal sneller aangepast en hersteld dan eerdere Amerikaanse koelkasten van whirlpool zonder de 6th sense technologie. Whirlpool is dus actief bezig met het voortdurend verbeteren van hun Amerikaanse koelkast.
Uw eten blijft in deze Amerikaanse koelkast van Whirlpool extra lang vers, blijft langdurig lekker ruiken en zien er ook beter uit.

TOTAL NO FROST

Whirlpool WSF 5574 A+IX Zoals vele Amerikaanse koelkasten maakt de Whirlpool WSF 5574 A+IX ook gebruik van het no frost systeem.

No Frost zorgt ervoor dat er geen ijsvorming plaatsvindt binnenin de Amerikaanse koelkast, in tegenstelling tot oudere vriezers van vroeger is ontdooien niet meer nodig wat handenvol tijd scheelt.

Het feit dat er geen ijsvorming ontstaat scheelt niet alleen bij het tijd omdat er niet meer ontdooit hoeft te worden maar voegt ook extra ruimte toe in het vriesvak, de randen zijn niet langer gevuld en bedekt met ijs dus er is meer plek vrij voor uw drink en etenswaren.

MULTIFLOW

De Amerikaanse koelkast Whirlpool WSF 5574 A+IX is niet alleen een prachtige side-by-Whirlpool WSF 5574 A+IX side koelkast maar heeft allerlei verschillende geavanceerde technologieën die de WSF 5574 A+IX een unieke koelkast maken.

Zo heeft de koelkast niet alleen een nofrost maar ook een multiflow. Multiflow houdt in dat er op meerdere plaatsen in de koelkast koude lucht aangevoerd wordt. Het voordeel hiervan is niet alleen dat de koude lucht sneller de temperatuur hersteld wanneer de deur open is geweest maar ook dat de temperatuur gelijk over de Amerikaanse koelkast verdeelt is. je hebt dus niet meer het probleem dat je bepaalde etens- of drinkwaren ergens specifiek neer moet zetten om het sneller gekoeld te krijgen.

 

Technische specificaties Whirlpool WSF 5574 A+IX

Merk Whirlpool
Type WSF 5574 A+IX
Soort Side by side
Energieklasse A+
Energieverbruik 457 kW
Afmetingen
Hoogte 178,0 cm
Breedte 90,2 cm
Diepte 69,0 cm
Gewicht 103 kg
Inhoud
Netto Koelcapaciteit 335 liter
Netto Vriescapaciteit 180 liter
Netto Totaal 515 liter
Verlichting
Koelkast Led
Vriezer Led
Opties .
Multiflow Ja
NoFrost Ja
6th Sense Ja
Kinderslot Ja
IJsblokjes- en Waterdispenser Koud water, ijsblokjes, schaafijs
Koelen
Aantal plateaus (totaal) 4
Aantal plateaus (verstelbaar) 3
Groentelade 3
Zuivelvak Ja
Deurvakken 4 (exclusief zuivelvak)
Vriezen
Vrieslades 2
Deurvakken 2
Aantal plateaus 4
Extra ijslade Nee
Invriesvermogen 0,5kg per uur
Bewaartijd na stroomuitval 5 uur
Overige zaken
Geluidsproductie 45 dB
Lengte aansluitkabel 245 cm
Display Digitaal
5/5 - (5 votes)